"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 8 iulie 2011

VIDEO | I-a smuls cartonasul arbitrului... la un joc de Campionat Mondial!


O faza incredibila, desprinsa parca dintr-un meci de judet, s-a petrecut la Campionatul Mondial Under 20 din Canada, disputat in 2007. Suparat pe faptul ca arbitrul dorea sa-i elimine un coleg de echipa (la partida cu Chile),  mijlocasul portughez Zequinha i-a smuls acestuia cartonasul din mana!

Pentru gestul respectiv, Zequinha si Mano - colegul care ar fi trebuit eliminat - au fost suspendati un an din competitiile internationale! Si cand te gandesti ca pe la noi cei care lovesc arbitri revin dupa doar cateva etape…

Priviti si va minunati!

3 comentarii:

  1. (banuind ca pe la noi inseamna jud. PH) revin dupa cateva etape daca sunt f ghiniosti si sau dl. Crangasu e in toane proaste, altfel nu revin pt ca joaca chiar din etapa urmatoare. Suspendarea se da initial dupa care se modifica unitatea de timp: din etape in zile calendaristice. Daca e vorba de etape interemediare, atunci, dupa decizia de Luni dimineata se rejudeca Luni la pranz si Marti jucatorul e curat ca lacrima si numa' bun de joc.
    Pt anonim: esti arbitru? Tu ce decizie ai fi luat? Cauta motivul in regulament.

    RăspundețiȘtergere
  2. asta ptr. ca cei impicati in arbitraj sunt promovati asa cum sunt, si cei acre nu trebuie promovati sunt trasi pe linie moarta, vezi si conditii pentru a avea dreptul sa participi la examene de promovare si arbitrii si observatori, din punctul meu de vedere se ingredeste dreptul la munca.

    RăspundețiȘtergere