"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 14 iulie 2011

Heitmann, reprezentant UEFA: “Arbitrii romani au facut un mare pas inainte”

Prezent la cursul de instruire a arbitrilor din Liga 1, responsabilul UEFA pentru implementarea “Conventiei” in Romania, neamtul Wilfried Heitmann (foto), a facut cateva declaratii foarte interesante, referitoare la cavalerii fluierului din tara noastra. El a laudat prestatiile din ultimul timp ale acestora, spunand ca este foarte incantat de faptul ca Vasile Avram este presedintele CCA.

“Daca incerc sa compar nivelul pe care-l aveau arbitrii la prima mea vizita si cel de azi trebuie sa spun ca arbitrii, abilitatile arbitrilor, prestatiiile lor au facut un mare pas inainte.  De cand Vasile Avram este in fruntea arbitrilor romani sunt foarte incantat pentru ca stiu ca are o personalitate puternica, se pricepe sa creasca nivelul arbitrilor din Romania.
Ca sa devii un bun arbitru ai nevoie de un intreg proces si depinde de educatie, de nivelul national, de nivelul international. Acum avem multi arbitri talentati. Daca un arbitru din Romania va lucra la fel ca in acest moment sa fiti siguri ca la un moment dat va avea succes si la nivel international.”, a declarat Heitmann reporterului GSP TV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu