"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 26 iulie 2011

Istvan Kovacs, 11 galbene si 3 rosii la Petrolul-Otelul 2-1 / Statistica jocului

Nu mai putin de 14 cartonase a acordat Istvan Kovacs, ieri-seara, la partida dintre nou-promovata Petrolul Ploiesti si campioana Otelul Galati! 11 au fost galbene si 3 rosii (vezi statistica de mai jos)! 

Sapte ani au pregatit ploiestenii intoarcerea in prima liga, revenirea fiind una triumfala. Sa invingi campioana in conditiile in care nu evoluezi pe propriul teren, desi esti gazda, nu este la indemana oricui.

In ciuda faptului ca partida s-a disputat la 70 de km distanta de stadionul “Ilie Oana”, peste 4000 de fani au luat cu asalt Buzaul pentru a-si sustine favoritii. Si nu au regretat, baietii lui Vivi Rachita rasplatindu-i cu o victorie la care doar “fanaticii” puteau spera. In total, la joc au asistat aproximativ 6000 de spectatori, dintre care vreo 300 veniti de la Galati.

Meciul a fost condus de o brigada compusa din: Istvan Kovacs (Carei), Dorin Mudura (Oradea), Zoltan Szekely (Baia Mare) si rezerva Adrian Illyes (Ploiesti). Secretarul CCA, Constantin Stefan a notat prestatia arbitrilor, iar Mircea Calin s-a ocupat de partea organizatorica. Insusi presedintele Comisiei Centrale, Vasile Avram, s-a aflat la Buzau, ca supervizor.

Cel mai mult de lucru a avut Kovacs, care a fost nevoit sa acorde nu mai putin de 11 cartonase galbene si 3 rosii! Eliminarile au survenit in urma cumului de avertismente, cea mai stupida fiind a “gazarului” Danut Enescu. Dupa ce a deschis seria sanctiunilor disciplinare, in minutul 3, tot el a fost cel care a primit ultimul cartonas din partea arbitrului, in minutele de prelungire ale jocului, pentru o comportare nesportiva. Culmea este ca in acel moment el nu mai era in echipament de joc, deoarece fusese inlocuit la pauza!

Un singur ofsaid a fost de semnalizat, pe atacul Otelului (in prima repriza), acolo unde asistent a fost Zoltan Szekely. De asemenea, acesta a semnalizat si patru faulturi, petrecute in zona sa, in timp ce Dorin Mudura a indicat trei.

In privinta brigazii ar mai fi de semnalat si debutul lui Adrian Illyes la acest nivel, chit ca a fost doar rezerva. Va reamintesc faptul ca tanarul ploiestean a promovat in prima liga in aceasta vara.

Mai jos aveti statistica partidei, realizata de catre colegul Razvan Fratila.


Petrolul
STATISTICA
Otelul
2
Goluri marcate
1
17
Suturi la poarta
14
8
Suturi pe poarta
4
19
Faulturi comise
17
5
Cartonase galbene
6
1
Cartonase rosii
2
0
Lovituri de pedeapsa
0
9
Lovituri de la colt
7
0
Ofsaiduri
1
Minute de prelungire: 8 (R1: 3, R2: 5)



PS: Voi reveni si cu o galerie foto-video de la acest joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu