"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 29 iulie 2011

Prahoveanul Valentin Marinica a suferit o interventie chirurgicala si va rata debutul campionatului

Despre Valentin Marinica ati mai citit pe acest blog si cu alte ocazii. Este un tanar arbitru prahovean, din comuna Cornu, proaspat absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Transilvania Brasov.

Aflat in perioada de pregatire, in vederea testelor pe care ar fi trebuit sa le sustina alaturi de colegii sai din Liga A Prahova, Valentin (21 ani) a fost nevoit sa ia o pauza de cateva saptamani.

In urma unor dureri abdominale a fost internat la Spitalul Judetean Ploiesti unde astazi a suferit o operatie de apendicita. Interventia chirurgicala a decurs foarte bine, motiv pentru cavalerul fluierului sa spere ca pana duminica va fi acasa.

Cea mai mare dorinta a lui Valentin este ca din toamna, cand CCA va organiza  examenul de promovare, sa faca pasul catre esalonul al treilea al fotbalului romanesc.

Ii urez succes si insanatosire grabnica!

Va recomand sa cititi si: La multi ani, Valentin!

2 comentarii:

  1. Multa sanatate si o recuperare cat mai buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vali, m-ai lasat masca! Am conversat recent pe mess si nu aveai nimic. Cum e viata! Iti doresc multa sanatate, e foarte bine ca ai trecut OK peste operatie. Iti urez grabnica recuperare, ca "avem" treaba multa vara si toamna lui 2011, nu-i asa? Sa-ti fie numai bine de acum incolo!

    RăspundețiȘtergere