"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 28 iulie 2011

Asistentul FIFA Cristian Nica, in tribuna la Petrolul-Otelul 2-1 / Inflatie de arbitri ploiesteni la Buzau

De la stanga: B. Banu, R. Nutu, A. Chivu si M. Marin 
Revenirea Petrolului in prima liga, dupa o pauza de sapte ani, a produs o adevarata emulatie in judetul “aurului negru”. Nu mai putin de 4000 de suporteri prahoveni au tinut sa fie prezenti la debutul in noul campionat, produs pe stadionul Gloriei Buzau. Printre acestia am remarcat si o serie de arbitri ploiesteni, in frunte cu asistentul FIFA Cristian Nica, cel mai bun produs al scolii infiintate de catre regretatul doctor Emil Vlaiculescu.

In tribuna I, langa masa presei, s-au mai aflat: Bogdan Banu, Robert Nutu (asistenti Liga 3), Marcel Marin si Cristi Damian (ambii Liga 4).

Fost cavaler al fluierului in esalonul al treilea, Razvan Fratila a tinut sa-si faca debutul oficial ca membru al echipei ScoalaDeArbitri cu statistica jocului castigat de catre “galben-albastri” in fata Otelului, campioana en-titre (scor: 2-1). Unul dintre cei mai buni statisticieni din tara, acesta a scris deja o carte - despre care ati mai citit pe blogul nostru (vezi aici) -, iar acum are alte proiecte… surpriza. Veti afla la timpul potrivit despre ce este vorba.

Arbitru de rezerva a fost Adrian Illyes, ploiestean si el, aflat la prima partida  de Liga I. Nou-promovat in esalonul de elita, tanarului central urmeaza a-i fi incredintat cat mai curand si un joc la acest nivel. Sa speram ca va fi cu noroc!

La meci a mai asistat si fostul arbitru FIFA Marian Dorobantu, din Ramnicu-Sarat, in prezent membru al CCA. De altfel, insusi presedintele Comisiei Centrale, Vasile Avram, a fost prezent pe “Municipal”-ul buzoian, el avand totusi calitate oficiala - supervizor al brigazii.

Va reamintesc faptul ca jocul a fost condus de catre Istvan Kovacs, Zoltan Szekely si Dorin Mudura, observator de arbitri fiind Constantin Stefan, secretarul CCA.

O prezenta inedita a fost cea a lui Catalin Burlacu, “capitanul” echipei de baschet masculin CSU Asesoft Ploiesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu