"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 15 iulie 2011

S-au nascut pe 15 iulie…

Iulian Catalin Brinza, arbitru asistent, Liga 2

“Pe lîngă multe alte calităţi, un arbitru trebuie să fie şi perseverent... mai ales dupa ce s-a aflat la o sutime de o promovare pentru care a muncit enorm. Acest lucru i se potriveşte perfect asistentului Cătălin Brînză din Botoşani, care a participat in 2009 la concursul pentru accederea in Liga 2, însă a fost prins în ofsaid de către testul grilă. A luat-o de la capat, muncind mult mai mult decat pana atunci - antrenamente zilnice plus regulamente servite ca desert. Astfel, în 2010 a ajuns la o sutime de ultimul loc promovabil, după ce a obţinut nota 9.15 la proba fizică şi 9.85 la cea teoretică! E frustrant să ştii că ai fost atât de aproape, uneori acest lucru te poate dezarma, dar cu un caracter tare mergi mai departe şi aloci şi mai mult timp unui lucru pe care îl doreşti cu adevarat. Cătălin este un băiat puternic, drept pentru care obiectivul principal in 2011 este promovarea în Liga 2. “

Asa il prezenta Diana Paduraru pe botosaneanul care implineste astazi 27 de ani, in materialul publicat de ScoalaDeArbitri in luna ianuarie.

Si iata ca vara aceasta Catalin si-a atins obiectivul, ajungand in Liga 2, in urma programului de descoperire a tinerelor talente, demarat de catre CCA.





Florin Bureata, CJA Prahova


Nascut pe 15 iulie 1992, Florin Bureata este un tanar cavaler al fluierului care oficiaza in campionatul judetului Prahova.

Este domiciliat in Ploiesti si a absolvit scoala de arbitri in primavara lui 2009.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu