"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 10 iulie 2011

Europa League | Marius Avram, la Ferencvaros-Aalesund / Vezi intreaga brigada

Marius Avram (foto: gsp.ro) a fost delegat de catre UEFA sa oficieze in prima mansa a turului doi preliminar din Europa League. Partida se va disputa joi, 14 iulie, pe stadionul “Albert” din Budapesta, intre Ferencvaros (Ungaria) si Aalesund FK (Norvegia). Startul se va da la ora locala 19:00, 20:00 in Romania .

Asistentii Miclos Nagy (Cluj-Napoca) si Sebastian Gheorghe (Suceava), respectiv rezerva Radu Petrescu (Bucuresti) au fost desemnati de catre Comisia Centrala a Arbitrilor sa-l insoteasca pe centralul bucurestean in Ungaria.

Cei patru vor pleca miercuri spre tara vecina, urmand a reveni in Romania in cursul zilei de vineri. Ei vor rata astfel finalul consfatuirii arbitrilor din Liga 1, ce se va desfasura la Brasov, incepand de maine si pana joi.

2 comentarii:

  1. Si uite asa ne facem de kk cu arbitri internationali de 1 m si un pic (cu maineile ridicate) ajunsi in bransa fara a fi jucat fotbal nici un pic si doar pt ca sunt baietii tatilor....
    Ma intreb ce-or sa zica ungurii cand l-or vedea la stadion...nici nu vreau sa mi imaginez ce-or spune norvegienii de la Aalesund...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Mihai: francezul Marc Batta nu cred sa fi avut mai mult de 1.70m inaltime, daca i-a avut si pe aia, si totusi a fost un mare arbitru. Nu cred ca problema arbitrajelor sta in inaltime. Marius, din pacate, sufera din cauza faptului ca tatal sau este presedintele CCA. Acesta este si motivul pentru care toata atentia este indreptata asupra sa. Orice greseala a lui este privita cu alti ochi de catre spectatori.

    PS: Pe viitor, te rog sa nu mai folosesti cuvinte precum cel din primul rand!

    RăspundețiȘtergere