"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 24 iulie 2011

FOTO | Trei “arbitre” au jucat in amicalul Blue Angel Cristian-CS Brazi 0-1

Blue Angel - portocaliu, CS Brazi - verde

Usor-usor fotbalul feminin ia amploare si la noi. Cu mai multa implicare din partea federatiei si o buna mediatizare cred ca am putea avea un campionat destul de interesant in prima liga. Deja numarul echipelor care se vor inscrie sezonul viitor se pare ca va fi dublu fata de cel trecut.

Din cauza costurilor mari cu deplasarea este posibil ca din editia 2011/2012  campionatul sa fie structurat pe doua serii - a cate 10 formatii -, dupa criteriul geografic. Dar ce va fi vom vedea luna viitoare, dupa sedinta cu reprezentantii echipelor.

ScoalaDeArbitri va incerca sa va tina si in continuare la curent cu ceea ce se intampla in fotbalul feminin, in special cu evolutia echipelor in componenta carora se afla si fete care practica arbitrajul.

Dupa o introducere destul de lunga, va propun sa urmariti cateva imagini de la meciul amical disputat joi-seara, la Cristian, intre nou-infiintata Blue Angel si CS Brazi, ocupanta locului 4 in editia trecuta. Mult mai experimentata, formatia oaspete a castigat cu scorul de 1-0, prin golul marcat de catre fosta internationala Mihaela Burtica, capitanul echipei.

Printre jucatoarele care au evoluat s-au aflat si “arbitrele”: Alice Despa (la gazde), respectiv Diana Florea si Madalina Craciun (la oaspete), pe care le-ati cunoscut din diversele materiale aparute pe acest blog (click pe nume).

Jocul a fost condus de o brigada brasoveana cu Razvan Badea la centru (Liga 4), respectiv Dan Ilies (Liga 2) si Mihai Mitarca (Liga 4) la liniile de margine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu