"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 24 iulie 2011

Foto | Hategan, 7 galbene si 1 rosu la Rapid-Vaslui 3-0 (2-0)


Alexa, Deac, Burca, Herea (Rapid), Adailton, Buhaescu si Papp (Vaslui) au fost cei 7 jucatori avertizati de catre Ovidiu Hategan la partida care a deschis balul in Liga I.

Intr-un joc incalcit si plictisitor, au fost totusi cateva faze care au solicitat la maximum vigilenta brigazii de arbitri, centralul aradean fiind nevoit sa acorde si o eliminare pentru comportare violenta. Mihailov (Vaslui) e cel care a tinut sa plece mai devreme la dusuri (min. 68) calcandu-si intentionat un adversar.  

Cea mai grea decizie a trebuit sa o ia Aurel Onita, in minutul 12 (scorul era 1-0), cand a semnalizat un ofsaid milimetric la un gol marcat de catre oaspeti.

Celalalt asistent a fost ploiesteanul Cristian Nica, iar rezerva bucuresteanul Dragos Istrate. Notarea prestatiei cavalerior fluierului a revenit fostului asistent FIFA Patritiu Abrudan (Cluj).

Ar mai fi de remarcat atmosfera dezolanta de pe stadionul Sportului, cauzata de lipsa spectatorilor, si prezenta in tribune a arbitrilor care oficiaza la Campionatul European U19, organizat in tara noastra, printre care s-au aflat Marius Avram si Istvan Kovacs.

In final, ramane victoria pe deplin meritata a Rapidului, la scor de neprezentare, si senzatia ca Vasluiul se va bate si anul acesta doar pentru Europa League.


Foto: DigiSport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu