"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 15 iulie 2011

CCA doreste 1% din drepturile TV / Printre proiecte, o academie de arbitri

Asa cum a mai anuntat, Vasile Avram intentioneaza sa ceara Ligii un procent de 1% din suma incasata in urma vanzarii drepturile de televizare, care sa revina Comisiei Centrale a Arbitrilor. Acesti bani vor fi destinati exclusiv formarii si perfectionarii tinerilor cavaleri ai fluierului, printre proiectele de viitor figurand chiar infiintarea unei academii de arbitri, la Mogosoaia.

In demersul sau, seful CCA ii are ca aliati chiar pe cei mai importanti oameni din fotbalul romanesc - presedintele FRF si cel al LPF.

„Avem sprijin de la Mircea Sandu si de la Dumitru Dragomir, iar in Adunarea Generala din data de 18 iulie vom prezenta un proiect, prin care vom motiva de ce solicitam acest procent. Am semnat conventia cu UEFA, arbitrajul romanesc intra într-o noua etapa şi ne dorim să infiintăm la Mogosoaia o scoala superioara de arbitraj, o academie. Aici vor veni fotbalisti de la ligile inferioare, chiar si de la juniori, pentru a crea un nou val de arbitri si arbitri asistenti”, a declarat presedintele CCA, conform sitului brasovultau.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu