"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 18 iulie 2011

FOTO | Imagini cu Dumitru, Nica si Onita, la Supercupa Otelul-Steaua 1-0

Oficialii jocului - de la stanga: A. Onita, E. Voicu, R. Dumitru, V. Avram, P. Costas si C. Nica
Un campionul mondial la box (Lucian Bute) strangand mana arbitrului
De la stanga: Aurel Onita, Robert Dumitru Cristian Nica
Arbitru de rezerva: Emil Voicu

Foto: Ionut Tabultoc si Dan Filipciuc

7 comentarii:

  1. Eu zic...sa puna arbitrii astia gheara de la gheara...si sa angajeze un consultant de moda! Sau sa duca direct la Bote, sa ii ceara parerea...ca neam de neamul meu, atat parte barbateasca, cat si femeiasca, nu si-a pus pantofi maron...la costum bleumarin!

    RăspundețiȘtergere
  2. Are dreptate domnul de mai sus, desi am mai vazut astfel de cazuri. Important este insa ca baietii acestia inalti ca bradul si fara aplecare catre moda si asortare a costumelor cu pantofii au oficiat bine la Supercupa. Cat priveste "gheara", am tot cautat-o si nu am descoperit-o. Si am ochelari cu -3 dioptrii, pe cuvant de onoare! Bravo, Cristi, iar ai fost (aproape) OK! Dar ofsaidul acela care nu a fost, la Liviu Antal, de la Otelul, l-am si uitat. Numai succes in campionat, Cristi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arbitrajul a fost foarte bun!
    @ Dragos MT: esti sigur ca a fost ofsaid si nu fault in atac?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu de alta, dar comentatorii spun ca a semnalizat ofsaid, dar cand colo se semnalizase cu totul altceva!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Anonim: eu vorbesc despre o faza in care, lansat pe aripa dreapta, Liviu Antal se afla pe linie cu ultimul aparator al Stelei, Cristi ridicand fanionul atunci cand galateanul a ajuns mingea. De faza aceea am pomenit eu. E din prima repriza. Nu stiu despre vreun fault in atac. Poate ma luminati, insa.

    RăspundețiȘtergere
  6. @DMT Din prima repriza vorbesc si eu si am surprins doar un ofsaid, poate ma insel eu si a mai fost vreunul, insa, sincer, nu-mi amintesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi amintesc de faza in care comentatorii au spus ca s-ar fi semnalizat ofsaid, dar de fapt se sanctionase un fault in atac. Ziceam de o alta, vazuta clar abia in reluare, e drept, cu teama sa nu-mi cada curentul, asa cum s-a intamplat de vreo 10 ori, incepand cu un sfert de ora inainte de meci, in timpul celui dintai mitan si pana spre jumatatea celei de-a doua reprize. Insa, faza aceea nu avea implicatii mari, de aceea si zicand ca am si uitat-o. Ofsaidul, in schimb, a fost atat la Milan Perendija, cat si la Gabriel Paraschiv, ambii neatingand mingea, dar aratand clar ca intentionau s-o joace. Il felicit public pe Cristi pentru acea semnalizare intr-o faza realmente grea!

    RăspundețiȘtergere