"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 11 iulie 2011

Augustus Constantin, meci in Champions League / Vezi brigada completa

Augustus Constantin (foto: gsp.ro) a fost delegat de catre UEFA sa conduca un joc din mansa secunda a turului doi preliminar din Champions League. Un cadou mai frumos nici ca se putea, avand in vedere faptul ca pe 7 iulie centralul valcean si-a aniversat ziua de nastere - a implinit 37 de ani.

Partida se va desfasura pe 19 iulie, ora 19:00, intre formatia lituaniana Ekranas si echipa malteza La Valleta. Stadionul care va gazdui jocul se numeste “Aukstaitija” si este localizat in Panevezys, al cincilea oras ca marime din Lituania.    

Augustus va fi ajutat la liniile de margine de catre Ionel Popa (Pascani) si Adrian Vidan (Bucuresti), in timp ce rezerva a fost desemnat tot un valcean - Adrian Comanescu.

Meciul tur dintre cele doua formatii, ce se va disputa pe stadionul “Hibernians Ground”, din orasul maltez Corradino, va fi arbitrat de o brigada din Muntenegru, cu Pavle Radovanovic la centru.

Asa cum v-am anuntat deja, tot pe19 iulie, o alta brigada din Romania, condusa de catre Ovidiu Hategan, va oficia la un joc din aceeasi faza a celei mai importante competitii europene, la nivel de cluburi. (vezi aici)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu