"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 29 iulie 2011

Spectacolul fotbalistic se muta in acest weekend la Dublin/Vezi promo (video) si declaratia lui Cristi Chivu

Un material de Diana Paduraru
Dublin, Irlanda

Dupa ce stadionul Aviva din orasul irlandez a fost gazda finalei Europa League din acest an, sambata si duminica acelasi frumos stadion gazduieste patru meciuri in care spectacolul este garantat de fotbalisti precum Sergio Aguero, Carlos Tevez, Samuel Eto'o, Wesley Sneijder, Glenn Loovens si multi altii.

Nume sonore precum Inter Milano, Mancester City, Celtic, dar si o selectionata formata din jucatori irlandezi (Airtricity XI) vor oferi fotbal adevarat celor care si-au achizitionat bilete la Dublin Super Cup.

O declaratie de mare profesionist, si care a fost remarcata la conferinta de presa, a dat in aceasta dupa-amiaza jucatorul lui Inter, romanul Cristian Chivu: “Nu e uşor într-un timp scurt să ne pregatim pentru o finală în China, la începutul de pre-sezon, dar speram sa facem tot posibilul sa aratam un fotbal minunat tuturor celor care vor viziona meciurile la Dublin!”  

ScoalaDeArbitri va fi prezenta pe stadionul Aviva si va reveni pe blog cu o cronica si cu fotografii de la acest eveniment sportiv, care tine capul de afis in capitala Irlandei.

Iata si brigazile de arbitri ce vor oficia in meciurile lui Inter.

Cristi Chivu, astazi, pe stadionul Aviva - cu trofeul
Sursa foto: inter.it
Sambata

16:00Airtricity XI vs Manchester City
Digi Sport 1 - Premiera - de la ora 16:15

18:30 Inter Milan vs Celtic
Digi Sport - Premiera - duminica, ora 12:15
A: Damien Hancok
A1: Delaney Ciaran
A2: McDonnell Joe

Duminica

16:00 Airtricity XI vs Celtic, Digi Sport 2

18:30 Manchester City vs Inter Milano, Digi Sport 2
A: Dave McKeon
A1: Douglas Marc
A2: McGrath Damien

DUBLIN SUPERCUP - PROMO

16 comentarii:

  1. Diana, nici acolo nu te lasi de... fotbal! Bravo tie! Sper sa ai parte de spectacolele de care spunea Cristi Chivu. Meciurile le vom putea vedea si noi, in direct sau inregistrate, pe DigiSport 1. Ma voi uita dupa tine in tribuna!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dragos Mihai Trestioreanu: Multumim pentru precizarea referitoare la transmiterea meciurilor in Romania! In privinta Dianei, mai are multe surprize pentru prietenii blogului ScoalaDeArbitri! Dar toate la timpul lor... ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am o veste si sper ca i-am luat-o inainte lui Ionut! Am inteles ca meciurile s-ar putea sa fie transmise de sport.ro dar in reluare cred! Profit de timpul liber si mai ofer si altfel de fotbal celor care acceseaza acest blog. Poate aduc aici putin aer de civilizatie si de fotbal fara scandal! E frumos sa vezi un stadion plin cu 80000 de oameni doar apaludand, din arsenal lipsind tortele si alte chestii, ce in Romania duc la meciuri cu portile inchise!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Diana: N-ai inteles bine... Sursele mele au fost mai bune de data aceasta. ;) E ca la Radio Erevan... meciurile nu vor fi transmise de catre Sport.ro, ci de Digi Sport... si in direct, nu in reluare! Bine, unele vor fi si in reluare! Am completat programul in material! ;)
    Lasand gluma la o parte, sper ca romanii sa inceapa a lua si partile bune ale strainilor, nu doar "nenorocirile"!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, ai avut dreptate! E bine ca vor fi transmise! Poate-l prind pre Cristi Chivu sa-l intreb daca nu i-ar fi placut sa se faca arbitru!:)))
    Ca o gluma...vad Argentina (Kun Aguero) inaintea lui Mircea Sandu

    RăspundețiȘtergere
  6. Atunci il invit la Dublin, ca tot i-a placut :))) are zbor maine dimineata, deci ajunge in timp real :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Primul 11 AIRTRICITY: Ger Doherty - Simon Madden, Stewart Greacen, Shane McEleney Danny Murphy - Ger O'Brien, Ruadhri Higgins, Barry Molloy (c), James McClean -Eamon Zayed, Daryl Kavanagh>>
    Manchester City: Taylor - Boyata, Veseli, Savic, McGivern - A Johnson, Barry, SWP, Weiss - Guidetti, Razak... in exclusivitate :)) din pacate pot lasa doar comentarii de pe telefon

    RăspundețiȘtergere
  8. Gareth Barry (c) la Manchester C

    RăspundețiȘtergere
  9. @Diana: Ce ti-e si cu tehnologia asta... Nici pe mess nu poti intra? Aveam o idee...

    Multumim pentru exclusivitate! ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. N-am pe blackberry mess...am postat o fotografie pe facebook se pare ca a mers

    RăspundețiȘtergere
  11. Am uitat arbitrul: Pardaig Sutton, asistenti Ken Henness&Dermot Broughton
    Al patrulea oficial Robert Rodgers

    RăspundețiȘtergere
  12. @Diana: Am vazut poza. O postez eu la un material separat, impreuna cu echipele. Si daca vrei facem live text - trimiti comentariile acolo! Este ok?

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte, foarte putini spectatori la acest meci, poate la Inter cu Celtic vor fi mai multi! OK, da-i drumul la livetext :)!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Am pus materialul cu LIVE TEXT! Asteptam comentariile acolo! Sa-mi spui si daca te ocupi si de jocul doi!

    RăspundețiȘtergere