"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 31 iulie 2011

Stuart Attwell arbitreaza finala CE-U19 din Romania, maine, ora 20:00

Maine, pe stadionul “Concordia” din Chiajna, va avea loc finala Campionatului European de Juniori sub 19 ani gazduit de tara noastra. Partida dintre Spania si Cehia a fost incredintata unei brigazi conduse de catre Stuart Attwell (foto: bleacherreport.com).

Centralul englez, in varsta de 28 de ani, a fost ales dintr-o lista de 6 cavaleri ai fluierului prezenti la Bucuresti. La aflarea vestii el s-a declarat foarte bucuros de faptul ca munca depusa la acest turneu i-a fost recunoscuta prin incredintarea finalei.

"Treaba noastra este sa facem in asa fel incat oamenii sa vorbesca doar despre fotbal si speram ca am reusit  asta.", a spus Attwell pentru situl UEFA. Referitor la meciul de maine, a declarat ca: “Vom continua sa muncim din greu, sperand ca o vom trece neobservati. Asta este ceea ce dorim.”

Jocul de maine va fi al treilea pentru arbitrul englez la turneul din Romania. El a mai condus Romania-Grecia si Spania - Belgia. Ultimul meci a fost unul cu peripetii, fiind interupt din cauza conditiilor meteo si rejucat a doua zi.

CEHIA – SPANIA, Ora 20:00, Eurosport
Stadion: Concordia, Chiajna
A: Stuart Attwell - Anglia, nascut in 1982, FIFA: 2009
A1: Dimitri Mosiakin - Rusia, n. 1979, FIFA: 2011
A2: Lars Hummelgaard - Danemarca, n. 1978, FIFA: 2009
R: Artyom Kuchin - Kazakhstan, n. 1977, FIFA: 2007

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu