"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 23 iulie 2011

Opt cartonase galbene a aratat Balaj la Vointa Sibiu-Steaua 1-1

Baimareanul Cristi Balaj (foto) a condus astazi jocul dintre nou-promovata Vointa Sibiu si… ceea ce a mai ramas din Steaua Bucuresti. A fost un 1-1 norocos pentru echipa… celui care a scos fosta campioana a Europei din Ghencea calcandu-i istoria in picioare.

Pacat de entuziasmul a 15.000 de suporteri care au luat cu asalt arena sibiana, dar si al jucatorilor lui Alexandru Pelici. Ar fi putut sa se bucure impreuna de o victorie pe deplin meritata, daca mingea nu se incapatana sa nimereasca de doua ori barele portii steliste.

Cate 4 cartonase galbene a acordat fiecarei formatii centralul partidei de astazi, in timp ce asistentii sai au semnalizat 5 ofsaiduri - 1 in dreptul gazdelor, 4 in dreptul oaspetilor. Si fiindca tot am amintit de asistenti, acestia au fost Octavian Sovre (Oradea), respectiv Ionel Popa (Pascani). Rolul celui de-al patrulea oficial i-a revenit lui Lucian Rusandu, din Sfantu Gheorghe.

Prestatia brigazii a fost notata de catre fostul asistent FIFA Nicolae Grigorescu (Timisoara), iar de partea organizatorica s-a ocupat bucuresteanul Claudiu Popa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu