"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 25 iulie 2011

Croatul Ivan Bebek fluiera Vasluiul in Liga Campionilor, maine, ora 21:45 / Brigada completa

UPDATE: Meciul va fi transmis in direct de catre DigiSport.

Vasluiul debuteaza maine in preliminariile Champions League. Evenimentul se va produce in Olanda, acolo unde moldovenii vor incerca sa le tina piept celor de la FC Twente.

Partida, programata a incepe la ora 21:45 (20:45 locala), pe stadionul “Gelredome”, din Arnhem, nu se stie deocamdata daca va fi transimisa in Romania. DigiSport si TVR inca negociaza preluarea in direct.

UEFA a incredintat jocul unei brigazi din Croatia cu Ivan Bebek (foto: dalje.com) la centru. La liniile de margine se vor afla Tomislav Petrovic si Miro Grgic, iar rezerva va fi Domagoj Vuckov.

Returul, care va avea loc la Piatra Neamt, pe 3 august, va fi condus de catre francezul Fredy Fautrel.

Nascut la 30 mai 1977, Ivan Bebek este arbitru international din 2003, iar din aceasta vara face parte din First Class, a treia grupa a cavalerilor fluierului europeni.

De profesie economist, locuieste in Rijeka si cunoaste doua limbi straine - engleza si italiana.

In prima liga a Croatiei a promovat la varsta de 23 de ani, in acea perioada tatal sau find presedintele arbitrilor din aceasta tara.

In 2008 a indeplinit rolul de al patrulea oficial la turneul final al Campionatului European, iar in 2009 a fost invitat sa “fluiere” cateva jocuri in India.

Se pare ca nu poarta noroc echipelor din Romania, daca luam in calcul faptul ca in 3 meciuri cu el l-a centru n-avem nicio victorie.

A condus:
Franta - Romania (1-1, in 2009 - preliminarii CM 2010)
Bordeaux - CFR Cluj (1-0, 2008 - grupele Champions League)
Benfica -Dinamo (1-0, 2007, Cupa UEFA) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu