"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 3 iulie 2011

VIDEO | Faza incredibila, petrecuta la un Campionat Mondial! Credeti ca ar putea exista vreo explicatie pentru decizia arbitrului?

Australia a invins, astazi, Guineea Ecuatoriala (scor: 3-2), intr-un joc desfasurat la Campionatul Mondial de fotbal feminin, care are loc in Germania.

Partida a fost condusa de o brigada alcatuita din: Gyöngyi Krisztina Gaal (36 ani, Ungaria; foto), Cristina Cini (41 ani, Italia), Natalie Walker (29 ani, Anglia) si rezerva Bibiana Steinhaus (32 ani, Germania).

La scorul de 1-0 pentru australience, o jucatoare de la echipa adversa prinde mingea in brate in propria suprafata de pedeapsa, dupa care o lasa portarului, care o degajeaza! Totul sub privirile arbitrului, care permite continuarea jocului!!!

Dupa o asemenea faza… chiar n-am ce sa comentez! Pot spune doar ca in peste 20 de ani de fotbal - dintre care 17 de arbitraj - asa ceva n-am intalnit nici macar la jocuri de copii!

Daca gasiti voi vreo explicatie la decizia arbitrului, de a lasa jocul sa continue, va invit sa o postati la comentarii. Eu n-am gasit niciuna!




Sursa foto: wikipedia

7 comentarii:

  1. Zelca Constantin : Nu are nici o scuza.. ! Poate plasamentu` gresit si nu a mai reactionat !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare ti-e gradina Doamne...!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. pai ce sa zik e blonda:)) (asta k o gluma)..... apoi cred ca era pozitionata gresit..ar fi putut si arbitru asistent sa intervina sau pur si simplu a avut un blocaj la faza respectiva nestiind cum sa reactioneze..poate sa auzit vrun fluier si de aceea luase jucatoarea mingea in mana sau nush...numai e poate sa explice ce sa intamplat

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne... E chiar pe linie cu cea care prinde mingea in mana...se vede clar. Aici putea sa-i spuna oricine idn brigada de ceea ce se intampla.. in fine ..:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim(22:34)
    Plasament gresit ? Uita`te pe a 2-a reluare si se vede ca jucatoarea care prinde mingea in mana se intoarce spre arbitru si acesta vede foarte clar.
    Plus faptul ca mai ai un asistent, un arbitru de rezerva care urmareste jocul.
    Nu poate fi gasita nici o explicatie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cei asa de greu?
    Nu e blonda arbitra?

    RăspundețiȘtergere
  7. Rusinos!!! Asistentul trebuia sa intervina...clar..pt. ca e 100% hent sau al 4 oficial ..nu exista scuza mai ales ca au microfon.

    RăspundețiȘtergere