"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 21 iulie 2011

Romania, debut cu stangul la Euro 2011-U19: 1-3 cu Cehia / Statistica jocului arbitrat de Clement Turpin

Nationala noastra a debutat cu stangul la turneul final pe care-l gazduieste, pierzand in fata Cehiei cu scorul de 3-1. Partida de pe stadionul “Concordia” din Chiajna a fost oficiata de o brigada condusa de catre francezul Clement Turpin. Asistenti au fost Roland Brandner (Austria) si Devis Dettamanti (Elvetia), iar rezerva Tamas Bognar (Ungaria).

Turpin a acordat 5 cartonase galbene, 3 Romaniei - 2 Cehiei, dar si o lovitura de pedeapsa in favoarea oaspetilor. Era minutul 61 si acestia din urma preluau conducerea, pe tabela de marcaj, cu scorul de 2-1.

Mai jos aveti statistica partidei, conform sitului UEFA.


Romania
STATISTICA
Cehia
1
Goluri marcate
3
14
Suturi la poarta
10
7
Suturi pe poarta
6
12
Faulturi comise
14
3
Cartonase galbene
2
0
Cartonase rosii
0
0
Lovituri de pedeapsa
1
4
Lovituri de la colt
11
Minute de prelungire: 5 (R1: 2, R2: 3)


Sursa foto: gsp.ro

4 comentarii:

  1. Mda .. nu stu ce incredere sa mai am in statisticile oferite cand stiu sigur ca minutele de prelungire au fost R1: 2, R2: 3 !!!!!?!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Catalin R: Statistica este luata de pe situl UEFA. Daca ai fost prezent la joc si esti atat de sigur, voi modifica minutele de prelungire. Multumesc pentru observatie!

    PS: Zici ca "nu stu ce incredere sa mai am" (am citat exact)... Sper ca increderea sa-ti ramana nealterata de aceasta mica eroare. Se poate intampla sa mai gresim, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu dau vina pe voi .. mai ales ca doar le-ati luat de pe site-ul UEFA ... mi-a sarit insa in ochi suturile la poarta sau spre poarta ... mi s-au parut prea multe pt Romania .. este insa f posibil ca asa sa fie ... cert e ca au pierdut fara drept de apel !

    Legat de site .. e mai mult decat ok ! Faceti o treaba f buna ! Va multumesc !

    Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  4. @Catalin R: Am urmarit jocul la TV, dar n-am contabilizat suturile, insa, din ce am vazut si in ziarele de sport, chiar au fost mai multe pentru Romania. Pe de alta parte, fotbalul se joaca pe goluri, nu pe suturi!

    Toate cele bune!

    PS: Multumim pentru aprecieri!

    RăspundețiȘtergere