"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 4 iulie 2011

Niciun arbitru roman in primele doua grupe valorice din Europa!

Conform unei declaratii a presedintelui CCA, Vasile Avram, aflat astazi in studioul RadioGsp, din aceasta vara UEFA a facut o reorganizare a grupelor valorice in care se aflau arbitrii FIFA europeni.

Din cele sase grupe care erau in iarna, acum au ramas doar cinci: Elite, Elite Development, First Class, Second Class si Third Class.

Din pacate pentru noi, in primele doua nu se regaseste niciun roman, iar efectul se va vedea probabil din toamna, in delegarile pentru grupele Champions League. In aceste conditii este greu de crezut ca vom avea vreun reprezentant la Campionatul European de anul viitor.

Daca in iarna Cristi Balaj se afla in Premier Development, Alexandru Tudor in Premier, iar Ovidiu Hategan (foto) si Alexandru Deaconu in Second Class, acum toti patru fac parte din aceeasi grupa - First Class.

Vasile Avram a mai precizat si ca doi arbitri din Romania se afla in Second Class, iar unul in Third Class. Nu a spus cum sunt repartizati acestia, dar probabil ca in Second se afla Marius Avram si Augustus Constantin, in timp ce in ultima grupa ar fi Istvan Kovacs. Cel putin asta era ierarhia in iarna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu