"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 6 iulie 2011

Constantin Zotta a renuntat la CCA pentru FC Vaslui

Fostul central FIFA Constantin Zotta (48 ani) a renuntat la calitatea de membru al Comisiei Centrale a Arbitrilor pentru functia de presedinte al clubului FC Vaslui.

Responsabil cu dezvoltarea arbitrajului din Romania, Zotta a participat saptamana trecuta la sedinta CCA, votand o serie de hotarari, printre care si revenirea asupra deciziei de retrogradare in cazul unor cavaleri ai fluierului din loturile nationale.

Fost presedinte la Rapid, acesta era si observator international, fiind delegat sa participe chiar la Campionatul European Under 19, ce va fi organizat de tara noastra, in perioada 20 iulie-1 august. Odata cu semnarea contractului a renuntat si la statutul de observator, astfel ca va putea fi prezent la EURO 2011 doar in calitate de spectator.

Dupa spusele finantatorului Adrian Porumboiu, fost si el arbitru international,  Zotta va beneficia de incredere totala la Vaslui, urmand a conduce clubul impreuna cu Consiliul de Administratie.

De asemenea, noul presedinte va fi cel care se va lua la tranta cu scandalurile din Liga 1,  patronul moldovenilor promitand ca el nu va mai acorda decat doua-trei declaratii pe an.

Sursa foto: gsp.ro

Un comentariu: