"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 12 iulie 2011

Arbitri la datorie | Imagini cu Piciu, Vizitiu si Necula, de la Conpet-Paulesti 1-1


Conpet Ploiesti (Liga 3) a remizat cu CS Paulesti (Liga 4) intr-un joc amical disputat vineri pe stadionul de langa Aerodromul Strejnic. Dupa 1-0 la pauza, gazdele - conduse de pe banca tehnica de catre Mugur Bolohan - s-au vazut egalate in repriza secunda, in urma unei lovituri de pedeapsa acordate de catre centralul ploiestean Laurentiu Piciu. Acesta din urma a fost ajutat la cele doua linii de catre Mihai Vizitiu, respectiv Ionut Necula, si ei tot din orasul “aurului negru”.

Toti cei trei cavaleri ai fluierului fac parte din primul esalon al judetului Prahova (Liga 4).

Laurentiu Piciu

Ionut Necula

Mihai Vizitiu
 

2 comentarii:

  1. Laurentiu Piciu ,un OM extraordinar,un bun profesionist,bun de luat ca exemplu de catre noua generatie de arbitrii,atat profesional cat si moral.Laurentiu Piciu,un caracter deosebit.Felicitari Lurentiu.Il cunosc de ceva timp si mi-am permis sa pun un comment la adresa lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Laurentiu Piciu,un OM extraordinar,un bun profesionist,bun de luat ca exemplu de catre noua generatie de arbitrii,atat profesional cat si moral.Laurentiu Piciu,un caracter deosebit.Felicitari Laurentiu.Il cunosc de ceva timp si mi-am permis sa pun un comment la adresa lui.

    RăspundețiȘtergere