"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 19 august 2010

CS Brazi, echipa "arbitrelor", la primul joc sub aceasta titulatura

Fetele de la CS Brazi se afla in fata primului joc sub aceasta titulatura. Astfel, ele le vor intalni maine, intr-o partida amicala,  pe colegele din Liga I de la Smart Bucuresti. Pana acum elevele lui Alexandru Iordache s-au pregatit saptamanal la baza de la Brazi-sat (vezi aici), parteneri de antrenament fiindu-le, de cateva ori, baietii de la echipa de juniori a clubului. Practic abia in urma acestui joc conducerea tehnica va stii cam la ce nivel se afla fetele cu exact o luna inaintea inceperii campionatului. Cei care vor sa vada... "minunea de la Brazi" sunt asteptati maine la partida care va incepe de la ora 17:00.

Si brigada care va conduce jocul este una foarte interesanta, fiind alcatuita din doua fete si un baiat. Astfel la cele doua linii se vor afla Andreea Popa si Iulia Burlan, iar la centru Laurentiu Dragu. Cele doua fete - ambele de perspectiva -, au obtinut categoria I in aceasta primavara (vezi aici), iar Laurentiu, desi are doar categoria a II-a, este un arbitru foarte promitator. De altfel, acesta a avut rezultate foarte bune si la testarea fizica de marti, atunci cand a alergat 3500 m la "Cooper".

Daca maine vor evolua toate cele sapte "arbitre" care fac parte din echipa CS Brazi (vezi aici), se va stabili un record foarte interesant - vor fi zece arbitri pe teren, dintre care noua ar fi fete! Cred ca si asta este un motiv destul de bun pentru a veni cat mai multi spectatori la acest joc. Celor care nu vor reusi sa ajunga la stadion le recomand sa urmareasca blogul in zilele urmatoare, pentru ca voi posta cateva imagini si consideratii in urma partidei de maine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu