"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 23 august 2010

Echipa "arbitrelor" - primul joc, prima victorie

 
Vineri seara, pe stadionul din Brazi-sat, echipa locala de fotbal feminin a invins cu 3-2 una dintre fruntasele editiilor trecute de Liga I, Smart Bucuresti. Aflata la primul joc sub titulatura de CS Brazi, echipa "arbitrelor" s-a descurcat nesperat de bine reusind sa castige un meci pe care l-a dominat in majoritatea timpului. Incurajate si de prezenta destul de numeroasa pentru un joc amical - si feminin, pe deasupra -, localnicele au inceput partida in forta, doar ratarile incredibile ale Ninei Anca amanand deschiderea scorului. Si cum ocaziile se razbuna - ca asa-i in fotbal -, oaspetele au fost cele care au reusit sa marcheze primele, spre disperarea profesorului Alexandru Iordache, care a ragusit de cat a strigat la elevele sale. Pana la urma, CS Brazi a reusit intoarcerea rezultatului, bucurandu-i pe cei aproximativ 100 de spectatori prezenti la partida - mult mai multi decat la un joc oficial al baietilor din Liga a IV-a! Printre acestia s-au aflat si primarul, viceprimarul si unul dintre consilierii locali ai comunei care a preluat echipa in acesta vara. Cu totii au fost curiosi sa vada, cu ochii lor... "minunea", care usor-usor se transforma in mandria Braziului. Desi nu se pot trage foarte multe concluzii doar dupa un singur joc, senzatia tuturor a fost ca formatia locala - prima echipa din mediul rural, aflata la un asemenea nivel - va face o figura frumoasa in campionatul ce urmeaza sa debuteze pe 19 septembrie. Iar cu inca 2-3 plombe... dar sa nu ne gandim prea departe!


Revenind la "arbitre", dintre cele sapte componente ale lotului, la aceasta partida au fost prezente doar cinci -Diana Florea, Gabriela Bucur, Madalina Craciun, Cristina Manitiu si Mihaela Bacescu. Daca primele trei
s-au aflat printre titulare, Cristina si Mihaela au intrat in repriza a doua, aceasta din urma reusind si unul dintre golurile gazdelor. Au lipsit, din cauza programului de la serviciu, Andreea Zainescu si Alina Grigore.
La partida au mai fost prezenti si alti cativa cavaleri ai fluierului, veniti sa fie alaturi atat de "arbitrele" din echipa gazda cat si de brigada care a condus jocul. Aceasta din urma a fost formata din: Laurentiu Dragu, Iulia Burlan si Andreea Popa.

In final ar mai fi de remarcat si faptul ca, incepand de saptamana trecuta, au fost demarate lucrarile de modernizare a bazei sportive, care trebuie terminate pana la debutul campionatului.

Mai jos, aveti o galerie foto de la jocul de vineri - click pe poze pentru a le putea vedea la o dimensiune mai mare.




Un comentariu:

  1. Cum erau ele la inceput si cum sunt acum... Pregatirea asta a contat f mult. Felicitari antrenorului Alex Iordache ptr asta.

    RăspundețiȘtergere