"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 22 august 2010

Vladut Ionascu - CJA Bacau

Dupa ce am inceput saptamana cu prezentarea Dianei Paduraru, arbitru asistent din orasul lui Bacovia, am zis sa o inchei tot cu un bacauan. Se numeste Vladut Ionascu, are 17 ani si de curand a debutat in Liga a IV-a, unde a acumulat deja 3 jocuri. Dar haideti sa vedem ce ne spune Vladut despre cum a inceput el arbitrajul si ce asteapta de la aceasta activitate.

"Pasiunea pentru fotbal o am de mic. Inca de pe atunci nu pierdeam nici un meci la TV. In privinta arbitrajului totul a pornit intr-o seara, atunci cand am decis sa incep aceasta frumoasa activitate. Am avut noroc ca aveam in lista de messenger o fata de la mine din judet - Diana Paduraru -, care era si arbitru. Am rugat-o sa-mi dea detalii despre aceasta activitate si despre cel mai apropiat centru in care puteam urma cursurile. Am aflat ca acesta este la Onesti - eu locuind in Targu Ocna. Tot Diana mi-a dat si numarul de telefon al celui care se ocupa de scoala, iar dupa ce am vorbit cu el am fost foarte bucuros ca voi deveni cavaler al fluierului. Am avut mare noroc ca parintii m-au sustinut ajutandu-ma sa-mi implinesc visul. Anul acesta am promovat in Liga a IV-a si cred ca, la  cei 17 ani pe care ii am, sunt cel mai tanar de la acest nivel. Imi doresc mult sa fac performanta in arbitraj si - de ce nu? - poate in viitor si la o echipa de fotbal."
In final, Vladut a tinut sa le transmita un mesaj celor care sunt parinti: "Lasati copiii sa faca sport, sa faca ceea ce le place! Fiti alaturi de ei!"


PROFIL
Nume: Ionascu Vladut
Specializarea: Arbitru asistent
Comisia din care face parte: CJA Bacau
Data si locul nasterii: 03.03.1993, Targu Ocna
Domiciliul: Targu Ocna
Ocupatia: Elev
Studii: Este in clasa a XI-a - Liceul Costache Negri din Targu Ocna
Anul in care a devenit arbitru: 2009
Anul obtinerii categoriei a II-a: 2010
Anul promovarii in Liga a IV-a: 2010
Numar de jocuri arbitrate: 80, dintre care 43 oficiale

PS: Daca mai aveti si alte propuneri cu arbitri care sa apara pe acest blog, scrieti-mi, va rog, la adresa scoaladearbitri@gmail.com.

2 comentarii: