"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 18 august 2010

A fost sau nu ofsaid?

Faza de mai jos s-a petrecut in campionatul Germaniei. Ce ziceti, a fost sau nu ofsaid? Motivati, va rog, raspunsul. Dati click pe imagine, pentru a putea viziona faza.

PS: Multumesc, Dianei, pentru sugestie! Daca aveti si voi propuneri cu astfel de faze, pe care sa le discutam, le puteti trimite pe adresa scoaladearbitri@gmail.com.

7 comentarii:

  1. ofside clar

    era in pozitie de ofside si cand a plecat pasa spre el si cand a primito de la adversar tot in ofside era

    RăspundețiȘtergere
  2. Offside.
    Chiar daca mingea a fost atinsa de un adversar, atacantul se afla initial in offside si a obtinut un avantaj din pozitia sa.

    Vali Zanfir

    RăspundețiȘtergere
  3. aici sunt doua situatii.prima,daca arbitrul semnalizeaza de prima data,prompt,este ofsaid indiscutabil,,si a doua daca aplica asteapta si vezi nu mai este ofsaid pt ca fundasul trimite mingea controlat si intentionat spre propriul portar,deci gol valabil.excelenta idee si buna faza....Nica

    RăspundețiȘtergere
  4. daca faza initiala a fost jucata regulamentar..inseamna ca nu e deoarece a2a faza e clar o pasa de la adversar !! pozitie corecta in faza a2a..recunosc ca p prima faza nu'mi pot da seama exact daca a fost sau nu

    RăspundețiȘtergere
  5. imi cer scuze ca dupa am vizualizat tot filmuletul..este..dar trbuia ridicat exact in momentul offsideu'lui nu dupa c s'a mai jucat faza...asistentul are o nota scazuta de la obs..pun pariu

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar daca mingea este pasata clar de adversar, acesta a apsat gresit fiind influentat de pozitia afara din joc a atacantului inca de la inceputul fazei. I-a conferit un avantaj atacantului, atacantul in cauza a influentat un adversar cand era situat afara din joc...deci...offsaid!!

    Stan Andrei

    RăspundețiȘtergere
  7. in prima faza cand mingea a plecat spre atacant trebuia ridicat fanionul deoarece in acel moment sa afla in pozitie afara din joc iar in a doua faza cand atacantul primeste mingea de la adversar nu este ofsside"pasa de la adversar"
    in concluzie e ofsside

    RăspundețiȘtergere