"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 8 august 2010

Fotbal sau arte martiale?

Mai jos, este o faza de la partida amicala Real Madrid - LA Galaxy (scor: 3-2). Drenthe, jucatorul echipei spaniole, are o intrare la Juninho desprinsa parca din alte sporturi. Ce parere aveti de faza respectiva?


4 comentarii:

  1. :)) Banuiesc ca a luat Rosu pt asta ... oricum e incredibil unde ajung unii jucatori care la echipe mari se cred prea vedete .. dar sti cum se zice ..da doamne mintea de pe urma .. probabil cnd a vazut ce a facut nu cred ca ar mai face ...sa fim totusi indulgenti prima oara ...

    RăspundețiȘtergere
  2. E olandez Royston Drenthe, component al echipei nationale, si daca a vazut ca, in finala CM din Africa de Sud, englezul Howard Webb nu i-a dat cartonas rosu coechipierului sau Nigel de Jong, la o faza similara, ce si-o fi zis? O fi voie si cu miscari de kung-fu pe terenuruile de fotbal!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru "Adrian": Banuiesti degeaba... :)) eu nu am vazut sa-i fi dat rosu, ba mai mult am observat ca a fost inlocuit - in minutul 45 -, de catre Marcelo!! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru "Dragos Mihai Trestioreanu": Or exersa la antrenamente... schemele astea?! Eu stiam ca nu sunt permise asemenea... "miscari", dar poate ca peste Ocean, pentru spectacol... ;)

    RăspundețiȘtergere