"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

miercuri, 11 august 2010

Proba video - un pariu interesant

In urma erorilor de arbitraj de la Campionatul Mondial din Africa de Sud au fost foarte multe voci care au cerut introducerea probei video in fotbal.  In ideea ca FIFA va lua in discutie aceasta propunere, in vederea aplicarii ei la urmatorul Campionat Mondial, casele de pariuri s-au grabit sa ne ofere posibilitatea de a paria pe acest eveniment, chiar daca mai sunt patru ani pana la urmatorul turneu final.

Astfel, conform Pariori.Ro, la intrebarea "Va fi introdusă proba video la CM din 2014?" se ofera o cota de 2.00.

Voi pe ce ati paria? Credeti ca proba video va veni in ajutorul arbitrilor si, in acelasi timp, va fi benefica sportului rege? Astept comentarii.

2 comentarii:

  1. Doar daca va fi HD.

    Lasand gluma la o parte, nu stiu cat de mult ar avea de suferit fotbalul sau spectacolul, astfel arbitrul cred ca nu va mai fi atat de "conectat" stiind ca oricum daca greseste cineva ii va corecta decizia. Eu as opta pentru asta doar in cazul golurilor cu probleme, nu pentru toate fazele. Oricum, este un subiect ce va fi aprig dezbatut in viitor.
    Dragos D

    RăspundețiȘtergere
  2. dinpotriva colega,arbitrii nu vor mai fi cu gandul la spagi,pt. ca nu le mai pot face si-ii paste suspendarea,nemailund nici substantialele baremuri.nu e normal ca arbitrii sa hotarasca erarhii.nu e normal sa iasa ei in fata cu maniere arogante,gladiatorii din teren fac spectacolul,nu arbitrii.la ce baremuri au ar trebui si amendati in situatii cand prin erorile lor schimba antrenori iar jucatorii isi pierd primele de victorie sau obiectiv.

    RăspundețiȘtergere