"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 14 august 2010

Regula ofsaidului - pe intelesul femeilor ;)

Sa nu credeti ca sunt vreun misogin... Astazi, am primit un mail, de la o foarte buna prietena - aflata in Italia -, in care este explicata regula ofsaidului, pe intelesul femeilor. Fiindca mi s-a parut amuzant am zis ca, daca tot e weekend, n-ar fi rau sa ne mai descretim putin fruntile. Asadar cititi, mai jos, si, daca aveti alte pareri, va astept sa comentati. ;)

Regula ofsaidului - pe intelesul femeilor

"Va aflati intr-un magazin de pantofi, sunteti a doua la coada. In spatele vanzatoarei se afla o pereche de pantofi superbi, pe care vi-i doriti foarte mult. Doamna din fata dumneavoastra i-a vazut si ii priveste cu jind. Dar nici una dintre voi nu are portofelul la ea. Ar fi nepoliticos sa intrati in fata femeii fara sa aveti bani pentru a plati pantofii, dar daca ati avea bani, femeia din fata n-ar avea ce sa zica.
Vanzatoarea asteapta in continuare la casa. O prietena probeaza niste pantofi in magazin si va observa dilema. Se pregateste sa va arunce portofelul ei. Daca face acest lucru, il puteti prinde, puteti trece de cealalta clienta si puteti cumpara pantofii mult doriti. Trebuie sa va amintiti insa intotdeauna ca, pana cand portofelul nu este aruncat, nu este frumos sa treceti in fata celeilalte cliente.  La ce va foloseste? Pai, tocmai ati invatat regula ofsaidului la fotbal. Felicitari!" :)))

4 comentarii:

  1. =)))
    foarte tare...dar am invatat mai usor ofsaidul din "lumea barbatilor"...:P...poate ca nu sunt asa obsedata cand vine vorba de pantofi,asa ca raman la minge si jucatori;)...andreea p

    RăspundețiȘtergere
  2. anonim spunea... si se semneaza andreea

    RăspundețiȘtergere