"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

luni, 16 august 2010

Este fault de cartonas rosu sau nu?

Nici n-a debutat bine Premier League ca deja au inceput discutiile... Pe tema arbitrajului, bineinteles. La primul sau joc pentru Liverpool, Joe Cole a fost eliminat (minutul 45+1) in urma unui fault asupra lui Laurent Koscielny, fundasul lui Arsenal - eliminat si el in finalul jocului (minutul 90+5). Ce parere aveti, merita Joe Cole cartonasul rosu sau nu? Motivati, va rog!

PS: Daca va intereseaza scorul jocului Liverpool - Arsenal, disputat aseara, acesta a fost 1-1. Marcatori: Ngog (46), respectiv Reina (autogol, 90+1)

9 comentarii:

 1. E intrare de rosu...intentie a fost, rautate da, sansa de a juca mingea a fost minima si a si pus in pericol intergritatea jucatorului

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu cred ca a fost de rosu deoarece nu cred ca a fost un fault asa dur...bine e parerea mea nu vreau sa ma dau mare destept ,dar cred ca doar un specialist in arbitraj ar putea spune daka a fost sau nu de rosu....oricum eu cred ca e un atac dupa ce mingea plecasa deci e intarziat dar nu cred ca trebuia aratat cartonasul rosu!

  RăspundețiȘtergere
 3. dupa parerea mea este rosu pt ca a atacat adversarul cu piciorul ridicat fara nici o sansa de a ajunge la mingie astfel punand in pericol integritatea corporala a adv. nu sunt specialist dar asta e parerea mea

  Toma Mihai

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu cred ca este un atac intarziat.
  Intensitate are, dar jucatorul are intentia sa joace mingea. Din inertie il faulteaza pe adversar.
  Se obesrva ca in momentul in care juc. in galben degajeaza mingea piciorul juc. in rosu este la 30 cm de minge.

  Decizia mea:
  avertisment si lov. libera directa pt echipa in galben.

  Vali Zanfir

  RăspundețiȘtergere
 5. joc periculos , cartonas rosu , parerea mea

  RăspundețiȘtergere
 6. fara discutie cartonas galben..nu a avut nicio intentie sa l loveasca, iar jucatorul lui arsenal a amplificat durerea ramanand intins pe gazon..o decizie eronata a arbitrului !

  RăspundețiȘtergere
 7. atac intarziat din lateral..ceea ce ii putea periclita integritatea adversarului..Cartonas Rosu indiscutabil !!!

  RăspundețiȘtergere
 8. Faultul a fost clar de cartons . Acum depinde , deoarece in Premier League Arbitrii dau cartonsae mai usor pentru astfel de atacuri , mentinand astefel disciplina . Dar la noi la asa ceva s-ar fi dat galben .
  In opinia mea , arbitrul a decis corect , cartonas rosu pentru Joe Cole

  RăspundețiȘtergere
 9. aici arbitru de fifa
  corecta decizia arbitrului acesta merita rosu deoarece a fost intentionat,

  RăspundețiȘtergere