"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 27 august 2010

Supercupa Europei, asta-seara, ora 21:45 - TVR1. Arbitru: Massimo Busacca

In aceasta seara, cu incepere de la ora 21:45, la Monte Carlo, pe stadionul Louis II, se vor intalni in Supercupa Europei castigatoarea Ligii Campionilor - Internazionale Milano -, si cea a Ligii Europa (Atletico Madrid). Partida va fi condusa la centru de elvetianul Massimo Busacca (foto rom.worldfootball.net), ajutat la cele doua linii de margine de catre conationalii sai Matthias Arnet si Manuel Navarro, iar de la liniile de poarta de catre Stephan Studer si Cyril Zimmermann. Arbitru de rezerva a fost desemnat tot un elvetian, Sascha Kever. Observator pentru cavalerii fluierului va fi grecul Kyros Vassaras, iar pentru joc norvegianul Odd Flattum.
In varsta de 41 de ani, Busacca are un palmares impresionant. Pana la partida din aceasta seara, incepand din 2007, in fiecare an el a condus cate un joc pe care si l-ar dori orice arbitru din lume: finala UEFA Cup (2007), semifinala Germania – Turcia (Euro 2008) si finala Champions League (2009).
Orice arbitru care se respecta, indiferent de nivel, nu ar trebui sa rateze spectacolul din aceasta aseara. Nu mai vorbesc de ceilalti romani, fani ai lui Cristi Chivu, jucatorul lui Inter. Asa ca… va doresc vizionare placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu