"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 2 august 2011

Marius Avram, al doilea joc in Europa League / Vezi cu cine merge la Gomel-Bursaspor


Dupa ce pe 14 iulie a condus - in mansa I a turului doi preliminar din Europa League - partida dintre Ferencvaros (Ungaria) si Aalesund FK (Norvegia), incheiata cu victoria gadelor (scor: 2-1), bucuresteanul Marius Avram (foto: al doilea din dreapta) a fost delegat la un nou joc. Este vorba de FC Gomel (Belarus) - Bursaspor (Turcia), contand pentru mansa secunda a turului trei preliminar din aceeasi competitie.

Colegii de brigada, desemnati de CCA, vor fi - ca si in Ungaria - Miclos Nagy (Cluj; foto-stanga), Sebastian Gheorghe (Suceava; foto-dreapta) si rezerva Radu Petrescu (Bucuresti; al doilea din stanga).


Partida se va disputa joi, 4 august, pe stadionul “Tsentralny” din Gomel, cu incepere de la ora locala 20:00 (aceeasi ca in Romania).

Jocul se anunta destul de interesant, ambele echipe avand inca sanse de calificare. Asta pentru ca in Turcia, rezultatul a fost 2-1 pentru Bursaspor. Arbitru la meciul de pe stadionul “Bursa Ataturk” a fost elvetianul Alain Bieri.

Cei patru vor decola miercuri spre Belarus, urmand a reveni in Romania in cursul zilei de vineri.

Un comentariu:

  1. Pentru "md": Ma vad nevoit sa repet... daca nu va place un arbitru, va puteti exprima oricand parerea, dar fara a-l jigni! Acum sper ca intelegi, "md", motivul pentru care nu ti-a fost publicat comentariul!

    RăspundețiȘtergere