"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 14 august 2011

Fetele de la CS Brazi au castigat “Cupa Comunei”


Prima editie a “Cupei Comunei Brazi” a fost castigata de catre echipa locala, ce are in lot si patru fete-arbitru.

La competitia desfasurata astazi, pe stadionul din Brazii de Jos, au mai participat, pe langa formatia gazda, inca trei echipe: Blue Angel Cristian, CSS Targoviste si Viitorul 2010 Buzau.

S-au disputat patru partide, fiecare de cate 60 de minute (2 reprize x 30 minute). In primul joc Blue Angel a trecut de CSS Targoviste cu 2-1, iar in urmatorul CS Brazi a invins Viitorul Buzau cu 6-0.

In finala mica s-au intalnit Targoviste cu Buzaul, victoria revenind primei echipe, cu scorul de 5-2.

Finala mare a pus fata in fata cele mai bune formatii prezente la turneu, CS Brazi si Blue Angel Cristian. Dupa un joc frumos, echipa pregatita de catre fostul antrenor secund al nationalei de fete Mircea Hagianu a reusit sa se impuna cu 2-0, pastrand cupa in comuna.

Printre titularele gazdelor s-au aflat si trei fete care practica arbitrajul: prahovencele Diana Florea si Gabi Bucur, respectiv damboviteanca Denisa Comanoiu. Nelipsita din primul 11 in campionatul trecut, cealalta “arbitra” din lot, Madalina Craciun, a privit dupa margine evolutia colegelor, din cauza rupturii musculare suferite la testarea fizica de duminica trecuta.  

Brasovencele au avut si ele in formatia de start o purtatoare a ecusonului de arbitru - Alexandra (Alice) Despa, in timp ce la Viitorul Buzau au fost doua: Ionela Golea si Oana Dragu.

Cele patru partide au fost conduse de o brigada care oficiaza in Campionatul Judetean Prahova, formata din: Ionut State, Andrei Dan si Mihai Toma. Daca fiecare echipa a evoluat cate doua ore, cavalerii fluierului au fost cei mai “oropsiti”, ei fiind nevoiti sa stea in soare nu mai putin de 4 ore! Destul de mult, tinand cont de conditiile meteo.

Echipele participante, cu exceptia Viitorului Buzau, au primit cupe, medalii si diplome din partea reprezentantului Primariei Brazi, vicele Leonas Radu. Buzoiencele aveau si ele rezervate o diploma de participare, insa s-au grabit sa plece catre casa inca din timpul finalei mari. Probabil ca o vor primi prin… fax.

Pacat ca federatia nu a trimis niciun reprezentant la acest turneu, desi a primit invitatie din partea celor de la Brazi. Ar fi avut ce vedea, cateva fete iesind in evidenta prin evolutii foarte bune. Unele dintre ele pot constitui oricand solutii pentru echipele nationale (junioare sau senioare)… daca intereseaza pe cineva acest lucru.

In general, competitia a beneficiat de o buna organizare micile erori fiind de inteles pentru prima editie.

Voi reveni cu o galerie foto de la acest turneu.

3 comentarii:

  1. buna ziua,
    Sint o ruda cu o jucatoare de la brazi si am fost duminica sa vad fetele. mi-a placut cum au jucat si au meritat sa cistige. si atmosfera a fost frumoasa, e si o comuna cu bani. ma deranjat insa mai multe lucruri pe care am vazut ca nu le ai scris . sti ca fetele au baut apa si sucul fiert iar langa cabine erau frigidere cat casa...nu se puteau baga niste sticle la rece si pentru ele..e treaba de bun simt si organizare..dar ma rog cand unii beau bera rece nu le mai pasa si de amaratele de pe teren. apoi nu li se putea da si lor cate un fanion ca amintire, ca nu costa mare lucru, e un carton pana la urma. spuneau fetele ca au vazut fanion la sofer si la alte persoane care n-au nici o treaba cu echipa..domne sunt maruntisuri care conteaza. apoi au venit cu o statie din care haraia o muzica zapacita dar nimeni n-a spus doua vorbe la microfon, ca erau spectatori care se intrebau unii pe alti care e Buzaul sau care e Targovistea..si am mai auzit ba una ba alta pe care nu vreau sa le mai insir..cu toate astea, din care poate cei din jurul echipei poate au invatat ceva, e bine si frumos ca la Brazi se face o treaba buna cu fotbalul de fete..cred ca daca mai aduc 2 - 3 jucatoare bune pot trage la cap de serie...imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu aceste remarci ale mele pe care le-am facut fara nici o rautate dimpotriva..bafta CS Brazi mai departe..nu voi scapa nici un joc de acu inainte

    RăspundețiȘtergere
  2. scorul dintre CS BRAZI-CRISTIAN BRASOV a fost 2-0.golul dat de ele a fost dat din off-side si semnalizat de catre arbitri.

    RăspundețiȘtergere