"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 26 august 2011

Guralivii bulgari au ramas acasa, dupa ce romanii le-au stins… “Steluta” / TSKA-Steaua 1-1. A arbitrat Pol van Boekel

Ulterior meciului de sptamana trecuta, castigat de Steaua in fata “surorii” de peste Dunare, bulgarii s-au umflat in “pene”, ca vor face si vor drege la Sofia. Toate declaratiile razboinice si atmosfera creata de cei 30.000 de spectatori n-au fost insa de ajuns pentru o calificare istorica in fata “nasilor”, care-i bat pe unde-i prind.

Dupa 2-0 in tur, Steaua se califica pentru a opta oara in grupele unei competitii europene, un adevarat record pentru fotbalul romanesc. Aseara, golurile au fost marcate de catre Tanase (73’), respectiv Michel Platini (83’) - un jucator care n-are nicio legatura cu presedintele UEFA, cu exceptia numelui.

Olandezul Pol van Boekel este cel care a condus partida de pe “Natsionalen Stadion Vasil Levski”. In  ciuda numarului foarte mare de incalcari ale regulamentului (46 de faulturi!), acesta nu a acordat decat 4 cartonase galbene - 1 gazdelor si 3 oaspetilor. Galamaz (39), Nicolita (67) si Tanase (69) au fost cei avertizati din tabara stelista.

La liniile de margine s-au aflat: Angelo Boonman si Rob van de Ven, iar intre bancile tehnice - Ed Janssen. Toti au venit din Olanda, la fel ca si centralul.


TSKA
STATISTICA
STEAUA
1
Goluri marcate
1
6
Suturi la poarta
8
2
Suturi pe poarta
3
22
Faulturi comise
24
1
Cartonase galbene
3
0
Cartonase rosii
0
0
Lovituri de pedeapsa
0
4
Lovituri de la colt
3


Sursa foto: topsport.bg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu