"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 7 august 2011

GALERIE FOTO | Draganescu, Nica si Geambazu, la Astra-Berceni 6-1

De la stanga: Cristian Nica, Mugurel Draganescu, Ciprian Gembazu

Vezi si: Mugurel Draganescu, 3 galbene si 1 rosu la amicalul Astra-Berceni 6-1

8 comentarii:

 1. unde scria oare ca echipamentul armitrilor trebuie sa fie diferit de cel al jucatorilor si al portarilor ? :)) din cate vad eu nu se deosebesc jucatorii echipei din Ploiesti de cei 3 arbitrii.
  Astept un raspuns

  RăspundețiȘtergere
 2. @Anonim: Am renuntat in vara la arbitraj... nu-mi mai amintesc unde scria. ;) Jucatorii Astrei sunt cei cu dungi rosii. :)) Sper ca esti multumit de raspuns! ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Pentru FIFA de mai sus
  Arbitrii erau din Ploiesti cum vrei sa-i deosebesti? Lasand gluma mea la o parte, a fost un meci amical si in plusiti dau ca tema sa urmaresti meciurile echipei AC Milan din competitiile internationale cand arbitrii poarta echipament negru !

  RăspundețiȘtergere
 4. Pozele super, felicitari! Raportul rosu/galbene cam ciudat, mai ales intr-un meci amical. Dar poate asa s-o reveni in primul esalon, cine stie?!

  RăspundețiȘtergere
 5. @Dragos Mihai Trestioreanu: Multumesc! Aparatu-i vinovat... ;) In privinta cartonaselor... atunci cand jucatorii le cauta nu poti sa nu le dai! :)

  RăspundețiȘtergere
 6. @Anonim:
  LEGEA NR4- ECHIPAMENTUL JUCATORILOR- Culori:
  *cele doua echipe trebuie sa poarte echipament de culoare distincta una fata de cealalta, precum si fata de arbitru si arbitri asistenti;
  * fiecare portar trebuie sa poarte echipament de culoare diferita fata de a celorlalti jucatori, a arbitrului si a arbitrilor asistenti.

  RăspundețiȘtergere
 7. @Victor Stan: Cu siguranta primul "Anonim" va fi multumit de raspunsul tau!

  RăspundețiȘtergere
 8. Culorile care se iau in considerare sunt cele de pe fata echipamentului, cel putin asa stiam (culoarea-predominanta). Oricum poate domnul de mai sus a observat echipa doar din spate!!!

  RăspundețiȘtergere