"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 5 august 2011

Europa League | Avram, 7 galbene si 1 rosu la Gomel-Bursaspor 1-3/Statistica jocului

Stadionul “Tsentralny” din Gomel (Belarus) a gazduit ieri seara partida dintre echipa locala, care poarta numele orasului, si Bursaspor (Turcia), contand pentru mansa secunda a turului trei preliminar din Europa League.

Brigada care a oficiat la acest joc a fost formata din: Marius Avram (Bucuresti; foto-centru), Miclos Nagy (Cluj; foto-dreapta), Sebastian Gheorghe (Suceava; foto-stanga) si rezerva Radu Petrescu (Bucuresti).

Gazdele au deschis scorul in minutul 41 si erau calificate in turul urmator, avand in vedere ca in prima mansa pierdusera doar cu 2-1. Numai ca, dupa pauza, raportul de forte s-a schimbat, Gomel evoluand in 10 oameni din minutul 64. Sergei Kozeka a fost cel eliminat, dupa ce a primit si al doilea cartonas galben din partea centralului roman.

Oaspetii au marcat in minutele 78, 85 si 90+1, asigurandu-si prezenta in play-off-ul competitiei.

Revenind la Marius Avram, pe langa cartonasul rosu, acesta a mai acordat si 7 avertismente - 3 gazdelor si 4 oaspetilor -, in timp ce colegii sai de la linie au semnalizat 4 ofsaiduri. Dar, vedeti mai jos statistica partidei:Gomel
STATISTICA
Bursaspor
1
Goluri marcate
3
12
Suturi la poarta
15
3
Suturi pe poarta
5
12
Faulturi comise
15
3
Cartonase galbene
4
1
Cartonase rosii
0
0
Lovituri de pedeapsa
0
3
Lovituri de la colt
7
0
Ofsaiduri
4


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu