"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 13 august 2011

Comuna Brazi, capitala fotbalului feminin pentru o zi / Duminica, ora 10:00

Sarbatoare mare, maine, in cea mai bogata comuna din tara, cu prilejul zilei acesteia. In organizarea CS Brazi, de la ora 10:00 va avea loc un interesant turneu de fotbal feminin, primul de acest fel desfasurat in judetul “aurului negru” dupa 1990. Pe langa echipa gazda, la editia I a “Cupei Comunei Brazi” vor mai participa CSS Targoviste, Blue Angel Cristian (Brasov) si Vointa 2010 Buzau. Ultimele doua formatii sunt nou-infiintate, ele urmand a evolua, in premiera, in Liga I.

Programul turneului cuprinde patru jocuri - 2 reprize x 20 minute fiecare. Se va face o tragere la sorti pentru primele doua partide, urmand ca invinsele sa se intalneasca in finala mica, iar invingatoarele in finala mare.

Pe  terenul din Brazi vor evolua si cateva arbitre: Diana Florea, Gabriela Bucur si Denisa Comanoiu la gazde, iar Alexandra (Alice) Despa la Blue Angel.

Din pacate, tehnicianul echipei prahovene, Mircea Hagianu, nu se va putea baza si pe Madalina Craciun, cea care s-a accidentat destul de grav la sfarsitul saptamanii trecute. Dupa ce sambata s-a ales cu o “intindere” la un amical, aceasta a facut greseala sa sustina a doua zi testele fizice organizate de CJA Prahova. Rezultatul - ruptura musculara, care o va tine cateva saptamani in afara gazonului!

In final sa mai spunem si ca Denisa Comanoiu, arbitru in cadrul CJA Dambovita, a ajuns in aceasta vara la Brazi, de la CS Targoviste.

2 comentarii:

  1. Cum se poate ajunge la Brazi cu mijloace de transport in comun, pentru a vedea acel turneu? Va multumim daca ne puteti ajuta cu informatii in acest sens

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim: Sunt cursele de Tariceni - Sirna, care pleaca din ora in ora de la Gara de Sud din Ploiesti (de la baza podului). Si mai este traseul 19, care merge direct in comuna Brazi.

    RăspundețiȘtergere