"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 20 august 2011

Liga 2 | Andrei Chivulete a arbitrat FCM Bacău-Farul Constanţa 1-1 (1-1)

Odata cu revenirea Bacaului in esalonul secund revine si Lucian Purcaru cu un material pentru ScoalaDeArbitri. Ce a vazut el astazi, pe “Municipal”, puteti citi mai jos, dar si viziona, mai tarziu, intr-o galerie-foto.
Andrei Chivulete a arbitrat FCM Bacău-Farul Constanţa 1-1
Lucian Purcaru
După un an petrecut în campionatul Ligii a III-a FCM Bacău a revenit în al doilea eşalon fotbalistic al ţării, întâlnind în prima etapă Farul Constanţa. Partida, care în urmă cu câţiva ani reprezenta una dintre principalele atracţii ale etapei în Liga I, a fost încredinţată brigăzii formate din Andrei Chivulete (Bucureşti), Imre Bucsi (Sfântu Gheorghe) şi Florin Pucheanu (Ulmi-Dâmboviţa).  
Scorul a fost deschis rapid, în minutul opt, de catre gazde, Lipovanu punctând superb cu şut din afara suprafetei de pedeapsa direct în vinclul porţii lui Cernea.  Egalarea a venit în minutul 25 când constănţeanul Ştefan Ciobanu a lobat mingea cu capul peste portarul băcăuanilor, surprins mult prea în faţă. Meciul a fost unul destul de complicat pentru centralul bucureştean, care a stârnit în dese rânduri nemulţumirea spectatorilor prezenţi pe “Municipalul” băcăuan, împărţind cinci cartonaşe galbene, două pentru băcăuani şi trei pentru constănţeni. În final, Chivulete a fost nevoit să trimită în tribună şi unul dintre brancardieri, care a dat drumul mai devreme decât trebuia tărgii pe care se afla un fotbalist constănţean, spiritele încingându-se puternic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu