"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 13 august 2011

S-au nascut pe 13 august…

Pe langa asistentul FIFA Cristian Nica, despre care v-am vorbit in materialul precedent, inca doi arbitri isi aniverseaza astazi ziua de nastere. Vedeti mai jos despre cine este vorba.

Andrei Antonie, arbitru, Liga 2

Nascut pe 13 august 1981, Andrei Antonie a devenit arbitru in 2002. Cativa ani, pana in 2010, cand s-a transferat la CMA Bucuresti, a facut parte din cadrul CJA Prahova.

In urma examenului din toamna trecuta a reusit sa promoveze in Liga 2, acolo unde a debutat pe 4 decembrie, la partida Dinamo II - CF Braila 1-0. In total, la acest nivel a a strans patru jocuri.

Licentiat in Sociologie, la Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative Bucuresti (2004), Andrei a absolvit si masterul in Management si Adminitratie Sportiva la Universitatea din Jyvaskyla, Finlanda. In aceasta tara chiar a oficiat la nivelul ligii a treia.

Alte puncte interesante in cariera sa sunt participarile la turneele internationale: St.Andrew’s Football Festival (Scotia) si Dallas Cup (SUA).

Este casatorit, iar de curand a devenit tatal unui baietel.



Adrian Stoienoiu, arbitru asistent, Liga 4

Unul dintre cei mai vechi arbitri din Campionatul Judetean Prahova, Adi Stoienoiu s-a nascut in urma cu 41 de ani, la Boldesti, oras in care si locuieste.

A absolvit scoala de arbitri in 1990, iar in 1995 a promovat in fosta Divizie D, actuala Liga A Prahova.

A oficiat la peste 1000 de jocuri, in toate esaloanele judetene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu