"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 19 august 2011

Liga 3 | CSO Plopeni umileste Chimia Brazi (3-0). Arbitru: Marius Marodin

Umilinta... Acesta este cuvantul care defineste cel mai bine ceea ce s-a intamplat in derby-ul prahovean de pe stadionul “Gheorghe Silaev”. Pentru cei care cunosc cele doua echipe, inaintea partidei nu se punea decat problema scorului in favoarea Chimiei Brazi.

Pana la urma, dupa aspectul jocului de astazi, tot scorul a fost problema, cu o “mica” diferenta insa -  numarul de goluri reusite de catre plopenari. Pentru ca rezultatul final a fost unul “mincinos”, gazdele ratand o sumedenie de ocazii. Poate un 7-2 era mai aproape de adevar…

Dupa ce in campionatul trecut pierdea “la mustata” promovarea in Liga 2, Chimia se anunta principala pretendenta la castigarea seriei a treia in acest sezon. Din pacate pentru sustinatorii ei - atati cati mai sunt - a fost de nerecunoscut astazi. Nu-mi amintesc ca in ultimii ani aceasta formatie sa fie dominata de o asemenea maniera… Cu exceptia catorva minute, in care a ratat si 2-3 ocazii, a fost pur si simplu umilita, calcata in picioare de un adversar care merita toata lauda pentru atitudinea de care a dat dovada! Dupa ce au condus cu 2-0 la pauza, jucatorii gazdelor s-au luat la intrecere in ratari, nimerind in doua randuri barele portii adverse.  E posibil ca la 2-1 sa se fi schimbat putin fortele. Cert este ca dupa golul trei pe teren n-a mai existat decat CSO Plopeni.

Poate ca meciul de astazi a fost doar un simplu accident, insa la cum stau lucrurile pe la club viitorul nu suna deloc bine pentru frumoasa echipa de altadata, aflata acum pe marginea prapastiei! Mare pacat pentru istoria Chimiei Brazi ca s-a ajuns in aceasta situatie. Cine-o fi de vina… Dumnezeu stie, desi... am senzatia ca mai stiu si altii!

Dupa aceasta lunga introducere sa vorbim putin si despre brigada lui Marius Marodin, fiul fostului asistent FIFA Nicolae Marodin.

Promovat la finalul sezonului trecut in esalonul secund, tanarul central bucurestean a condus bine jocul, desi numarul cartonaselor galbene poate parea exagerat raportat la modul in care s-au desfasurat ostilitatile. Pentru ca a fost o partida normala, in ciuda tensiunilor dintre cele doua formatii, create in urma datoriilor pe care Plopeniul le-ar avea fata de Chimia.

Au fost 10 avertismente, 4 pentru gazde - 6 pentru oaspeti, si ar mai fi putut fi unul in dreptul celor de la Plopeni, daca Marodin nu trecea cu vederea o tinere evidenta pentru toata lumea prezenta la joc!

Cei doi asistenti au avut si ei de lucru, in special targovisteanul Adrian Ionescu. Aflat la linia 1 acesta a semnalizat 8 ofsaiduri - cate 4 pe fiecare repriza -, 8 lovituri de la colt (5 in prima repriza) si 5 greseli comise in preajma sa. A lasat excelent jocul sa continue intr-o faza la limita ofsaidului, dar s-a si grabit sa semnalizeze un fault, cand arbitrul a decis sa acorde avantaj.

Gabriel Catana, celalalt asistent targovistean, a semnalizat 3 ofsaiduri (2 in prima repriza) si 4 lovituri de la colt (una in repriza I), misiunea sa fiind mai usoara decat a colegului de la linia 1.

Fostul asistent Stefan Poenaru a fost desemnat sa noteze prestatia brigazii, in timp ce Gheorghe Cristoloveanu s-a ocupat de organizare.

Voi reveni cu o galerie foto de la acest joc.

Un comentariu:

  1. N-o mai dati cotita si spune-ti cine-i groparul echipei..Radulescu Lucica, un ins veleitar si plin de smecherii la mansarda din cauza caruia au fugit mancand pamantul atatia antrenori. IAR PRESA L-A GADILAT PERMANENT LA C...E, IN FRUNTE CU FRIPTURISTUL CARE VINDEA CASETE CANDVA ANGHELESCU (omul zicea mereu la amplificare ...ne vedem in B din august..de parca nu stia cine conduce Targovistea). Sint din generatie cu tatal tau, Vasile, Dumnezeu sa-l odihneasca, am jucat si eu fotbal in acea perioada, nu la nivelul lui, dar stiu ce fel de oameni conduceau echipele in vremea aceea. N-avea cum sa se strecoare unul ca Radulescu atunci, nu , era exclus asa ceva. Acum omul se da la pipa ca Dinu, tine antrenorii pe banca de forma, promite promovari parca le-ar da de la el din buzunar, si uite cum o ia la c...l gol de la niste amatori din Plopeni. Ca antrenor ce sint si eu, e drept de judet doar (atat am putut si mi-a oferit sansa), un lucru mai spun..in general fotbalul nostru a ajuns unde a ajuns fiindca e populat de foarte multi Radulesti, precum cel care sta acum pe scaunul pe care a stat candva un Vasile Borcan. Stiu ca aceste cuvinte ale mele nu vor aparea..ca sa nu-l deranjati cumva pe Radulescu cu trabucul de la Brazi. Apropo Razvan Vlad cu ce se ocupa la Chimia, daca Lucica ii da el lectii lui Irimescu? Numai bine

    RăspundețiȘtergere