"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 6 august 2011

Chimia Brazi a castigat Memorialul “Viorel Mateianu”, dupa un meci cu 10 goluri


Chimia Brazi a castigat astazi Memorialul “Viorel Mateianu”, dupa ce si-a invins in finala mare colega de esalon (Liga 3) si serie - CSO Plopeni. La sfarsitul celor 90 de minute scorul a fost egal, 5-5, astfel ca s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Mai siguri pe ei, chimistii si-au adjudecat trofeul, in fata unui public numeros, satisfacut de spectacolul oferit de catre jucatorii celor doua formatii.

Meciul a fost arbitrat de catre Ovidiu Oprea (Ploiesti, Liga 2), Valentin Dumitru (Malamuc, Liga 3) si Catalin Popovici (Ploiesti, Liga3).

In general, cele doua echipe si-au vazut de fotbal, Oprea fiind nevoit sa scoata doar de 3 ori cartonasul galben - de doua ori pentru Plopeni si o data pentru Chimia.

Pentru chimisti acesta a fost al doilea trofeu al verii dupa castigarea Memorialului “Vasile Borcan”, organizat chiar de ei, in luna iulie.

Finala mica a fost adjudecata de catre gazdele de la Petrolistul Boldesti, care au trecut de colega din Liga A Prahova - CS Paulesti. Acest meci a fost condus de catre Radu Danielenco, Marius Diaconu si Emil Mateescu (toti din Ploiesti, Liga 3).

De remarcat excelenta organizare a turneului desfasurat ieri si astazi, pe stadionul "Viorel Mateianu".

Voi reveni, intr-un alt material, cu o galerie foto de la jocul Chimia Brazi - CSO Plopeni.

Arbitrii finalei mari - de la stanga: C. Popovici, O. Oprea si V. Dumitru

2 comentarii: