"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 3 aprilie 2011

CONCURSUL LUNII APRILIE / Aici vor fi postate intrebarile si raspunsurile

UPDATE: Am afisat raspunsurile oficiale!

Luni debuteaza un nou concurs la care "ScoalaDeArbitri" va ofera posibilitatea sa participati. Acesta vine cu cateva noutati fata de precedentele. In primul rand intrebarile vor fi postate cate una in zilele de luni, miercuri si vineri, iar pentru raspuns veti avea la dispozitie doua zile. Am simplificat si modalitatea de participare, in sensul ca pentru a va inscrie este nevoie doar de un singur mail trimis la adresa scoaladearbitri@gmail.com (vezi punctul 8 din Regulament). Raspunsurile vor fi postate doar la “comentarii”.

Ca si la ultimul concurs, pe langa cele trei premii oferite de http://www.accesorii-arbitraj.ro/, mai avem un premiu "pentru participare" oferit de catre prietenul si colaboratorul Razvan Fratila. Este vorba despre cartea scrisa de acesta, dupa o munca impresionanta (cititi aici cateva randuri din aceasta lucrare unica la nivel national, din cate stiu eu).  

REGULAMENT CONCURS - luna aprilie 2011

Concursul organizat in luna aprilie de catre “ScoalaDeArbitri” in colaborare cu www.accesorii-arbitraj.ro, primul magazin online de produse pentru arbitri din Romania, se va desfasura dupa urmatorul regulament:

1. Concursul se intinde pe parcursul a trei saptamani, in perioada 04-23 aprilie 2011.

2. Vor fi cate 3 intrebari in fiecare saptamana, in total 9 pe toata perioada concursului. Intrebarile vor fi postate cate una in zilele de luni, miercuri si vineri. Pentru fiecare intrebare veti putea trimite raspunsul pana a doua zi, ora 23:59. Exemplu: pentru intrebarea de luni trebui sa raspundeti pana marti, ora 23:59.

3. Intrebarile vor fi publicate in continuarea acestei postari, iar raspunsurile le astept la rubrica de comentarii (de mai jos).

4. Fiecare raspuns corect va primi un punct. In total puteti obtine 9 puncte. La finalul concursului se va intocmi un clasament, iar primii trei vor fi premiati. In cazul in care sunt mai multi cu acelasi punctaj castigatorii vor fi stabiliti printr-o tragere la sorti filmata (exemplu: daca vor fi 3 concurenti cu maxim de puncte, premiile vor fi acordate acestora prin tragere la sorti). De asemenea, toti ceilalti care au participat la concurs (cu exceptia celor clasati pe primele 3 locuri) vor avea sansa sa castige un premiu special numit "Premiul pentru participare". Acesta va fi atribuit in urma unei trageri la sorti.

5. Intrebarile vor fi din fotbal si arbitraj, din materialele aparute pe http://scoaladearbitri.blogspot.com, dar si referitoare la produsele sponsorului.

6. In concurs se poate inscrie oricine, cu exceptia rudelor de gradul I-IV ale organizatorilor. Acestea nu au drept de participare!

7. Nu este permisa inscrierea sub un nume fictiv pentru a trimite mai multe raspunsuri.

8. Inscrierea se face pe baza unui mail trimis la adresa scoaladearbitri@gmail.com. In acesta trebuie sa treceti numele vostru real si localitatea de unde sunteti, precum si “nickname”-ul sub care veti raspunde la intrebari. A doua zi voi publica, la comentariile de sub postare, “nickname”-urile celor care au trimis raspunsuri in ziua precedenta, tocmai pentru a fi siguri ca acestea sunt luate in calcul.

9. Raspunsurile voastre de la primele 6 intrebari voi incepe sa le afisez in saptamana 3 a concursului, iar de la ultimele 3 in perioada 24-26 aprilie.

10. Raspunsurile oficiale ale celor 9 intrebari, le voi afisa pe 27- 28 aprilie, tot in acea perioada urmand a desemna si castigatorii. Daca va fi necesara tragerea la sorti, pentru primele trei locuri, aceasta va fi efectuata pana pe 30 aprilie 2011.

PS:
Daca considerati prea greoaie aceasta modalitate de concurs, imi puteti trimite parerea voastra, dar si ce propuneri aveti, pe mail sau la “comentarii”.


PREMIILE oferite de catre www.accesorii-arbitraj.ro , primul magazin online de produse pentru arbitri din Romania, sunt urmatoarele:


Locul 1

1 tricou maneca lunga ADIDAS (size L, bleu)
1 fluier Fox Classic negru
1 set cartonase galben/rosu
1 pix cu logo




Locul 2

1 fluier Fox Sharx Rosu
1 set cartonase galben/rosu
1 cana personalizata
1 pix cu logo



Locul 3

1 Fox Sharx Galben/albastru
1 moneda plastic rosu/negru
1 breloc cartonase
1 pix cu logo



“Premiu pentru participare” - o carte oferita de catre
statisticianul Razvan Fratila, fost arbitru divizionar C

- "Istoria Campionatului Judetean de Fotbal Prahova, 1968-2002",
Autor: Razvan Fratila














Mai jos aveti intrebarile! Va urez succes!


Intrebarea 1 (luni, 04.04.11):
 
De catre cine au fost realizate pozele de la meciul Romania - Luxemburg postate saptamana trecuta pe blogul “ScoalaDeArbitri”?

R: Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

Intrebarea 2 (miercuri, 06.04.11):
 
Cine au fost arbitrii jocului FC Timisoara – Steaua Bucuresti, disputat sambata in etapa cu numarul 23 a Ligii 1? (centralul si cei 2 asistenti)

R: Cristian Balaj, Cristian Nica si Eduard Dumitrescu

Intrebarea 3 (vineri, 08.04.11):
 
Care este pretul unui costum de arbitru ZEUS (productie Italia), cel mai vandut echipament de arbitri din Romania? (raspunsul il gasiti pe http://www.accesorii-arbitraj.ro/ si se refera la pretul actual)

R: 154 lei

Intrebarea 4 (luni, 11.04.11):
 
Care a fost primul joc intertari, la nivel de seniori, al lui Ovidiu Hategan?  (indiciu: partida s-a disputat in preliminariile Campionatului European 2012, iar raspunsul il gasiti pe blog)

R: Cehia - Liechtenstein

Intrebarea 5 (miercuri, 13.04.11):
 
Sambata trecuta o brigada din Romania a arbitrat o semifinala de Champions League, varianta feminina! Cine au fost cele patru fete?

R: Cristina Dorcioman, Irina Mirt, Monica Rigo si Cristina Bujor

Intrebarea 6 (vineri, 15.04.11):
 
Care dintre fluierele comercializate de producatorul no. 1 mondial, firma canadiana Fox 40, contine insertie de material gumat (excelent pentru buze): Classic, Sonik, Sharx sau Pearl? (raspunsul il gasiti pe www.accesorii-arbitraj.ro )

R: Sharx

Intrebarea 7 (luni, 18.04.11):
 
Care a fost rezultatul final al jocului Chimia Brazi - Conpet Ploiesti, disputat vineri, 15 aprilie 2011, in Liga 3?

R: 2-2

Intrebarea 8 (miercuri, 20.04.11):
 
Cine va fi observator de arbitri la jocul Steaua Bucuresti - FC Brasov, care se va disputa joi, in semifinalele Cupei Romaniei Timisoreana?

R: Constantin Gheorghe

Intrebarea 9 (vineri, 22.04.11):
 
Ce arbitru roman a fost delegat sa conduca partida Islanda - Bulgaria, din preliminariile Campionatului European 2013, varianta feminina?

R: Cristina Babadac

333 de comentarii:

  1. Salut Ionut,

    Noi cei care am participat si inainte mai trebuie sa trimitem datele?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "FlorinP": Salut, Florin! Pentru a nu aparea discutii e mai bine sa trimiteti mailul. Pana la urma nu e ceva greu, mai ales ca-l trimiteti o singura data, la inscriere. Treceti doar numele real, localitatea si "nikname"-ul sub care postati raspunsul la comentarii (vezi pct 8). Diferenta fata de concursurile precedente este ca nu mai trebuie sa-mi trimiteti pe mail si raspunsurile.

    De exemplu, ar exista posibilitatea ca doi concurenti sa foloseasca acelasi nikname, cum s-a mai intamplat (Nu vorbesc despre cei care au cont, ca tine)! Avand si mailul lor as putea sa-mi dau seama care-i unul si care-i altul.

    Succes va doresc!

    PS: Daca mai ai sugestii le astept cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Ionut,




    Intrebarea 1 (luni, 04.04.11):

    De catre cine au fost realizate pozele de la meciul Romania - Luxemburg postate saptamana trecuta pe blogul “ScoalaDeArbitri”?

    Imaginile sunt realizate de catre Diana Paduraru si Ionut Tabultoc.


    Multumesc


    Iulia Burlan

    RăspundețiȘtergere
  4. De catre cine au fost realizate pozele de la meciul Romania - Luxemburg postate saptamana trecuta pe blogul “ScoalaDeArbitri”?

    Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  5. Pavel-Cojocaru Andrei4 aprilie 2011 la 09:50

    Raspuns intrebarea 1: Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    dete1923

    RăspundețiȘtergere
  7. 1.intrebare 1:Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  8. 1. Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  9. Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  10. Pozele au fost realizate de Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  11. ionut1979
    raspuns: DIANA PADURARU

    RăspundețiȘtergere
  12. Intrebarea 1: Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  13. ScoalaDeArbitri va prezinta o galerie foto cu arbitrii jocului disputat aseara la Piatra Neamt. Sunt nu mai putin de 40 de imagini realizate pentru blogul nostru de catre Diana Paduraru si Ionut Tabultoc. De asemenea, va recomand sa accesati linkurile din josul paginii pentru a va bucura si de alte poze care ii au ca autori pe cei doi.

    Va reamintesc ca Romania a invins Luxemburgul, in preliminariile EURO 2012, cu scorul de 3-1, dupa ce la pauza era 1-1

    RăspundețiȘtergere
  14. Pozele de la meciul Romania-Luxemburg de saptamana trecuta au fost realizate de catre :

    -Diana Paduraru si Ionut Tabultoc


    NickName: StefyStef

    RăspundețiȘtergere
  15. 1.Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  16. Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  17. Raspuns Intrebare 1 : Pozele au fost facut de Diana Paduraru si Ionut Tabultoc.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pozele au fost realizate de Diana Paduraru

    RăspundețiȘtergere
  19. raspunns intrebare 1:Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  20. Pozele au fost realizate de Diana Paduraru si Ionut Tabultoc.

    RăspundețiȘtergere
  21. RAspunsul la prima intrebare este : Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  22. Premile se dau doar in judetul Prahova?

    RăspundețiȘtergere
  23. Pentru "Anonim" (17:40): Premiile se trimit oriunde in Romania. Asa ca nu conteaza localitatea de unde esti. Poate participa oricine. Va urez succes!

    RăspundețiȘtergere
  24. Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  25. 1) Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  26. Fotografiile au fost facute de Diana Paduraru

    RăspundețiȘtergere
  27. Ionut Tabultoc si Diana Paduraru

    RăspundețiȘtergere
  28. Raspuns intrebarea 1 : Diana Paduraru (Bacau) si Ionut Tabultoc (Botosani)

    RăspundețiȘtergere
  29. Raspuns la intrebarea 1: pozele de la meciul Romania - Luxemburg postate saptamana trecuta pe blogul “ScoalaDeArbitri” au fost realizate de Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  30. Felicitari pentru aceasta initiativa ...

    RăspundețiȘtergere
  31. Raspuns intrebarea 1:
    -Diana Paduraru si Ionut Tabultoc.


    Zinca Adrian-Alexandru

    RăspundețiȘtergere
  32. Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  33. Pentru "Mihai": Facem si noi ce putem! Va asteptam sa participati in numar cat mai mare! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  34. Pana ieri, ora 23:59, s-au inscris si au trimis raspuns la prima intrebare urmatorii:

    Iulia, Nyko, Pavel-Cojocaru Andrei, dete1923, Ciubix, florinel1991, Andrei, b3b31981, Lubene, ionut1979, BogdanB, Mihai,StefyStef, deea13, PalmTop, Ovidium, Antal, Dumy, mariusik, Aaden, referee92, Paul91, FlorinP., Alin, Anonim 2, dytzzzu, bogdan.bucur96, claugool, msb, Tz, Ds.

    S-au inscris in concurs, trimitand mail, si urmatorii: gabymyro, bitza, cLeaRville xD si pistiviorel. Din pacate, nu am primit inca raspusul lor la prima intrebare. Ii rog sa-l trimita la rubrica de ”comentarii” (adica aici).

    Un caz special este cel ce are nickname-ul “Anonim 2”. A trimis raspunsul la comentarii, dar nu a trimis si mail la scoaladearbitri@gmail.com , pentru a se inscrie in concurs. Astept mailul!

    Va reamintesc ca mai puteti raspunde la prima intrebare pana in aceasta seara la ora 23:59. Dupa ora respectiva voi posta intrebarea numarul 2.

    SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  35. pai si cei de afara nu pot participa?sper ca raspunsul sa fie afirmativ! BOBY

    RăspundețiȘtergere
  36. Pentru "BOBE": Sincer... nu m-am gandit ca am putea avea participanti si de peste hotare! :) Este o surpriza placuta insa! Gasim o modalitate sa trimitem si premiul, daca va fi cazul! Sper totusi ca taxele sa nu fie mai mari decat valoarea acestuia! :)

    Deci, pot participa si cei de afara!

    Astept sa trimiti raspunsul! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  37. Diana Paduraru si Ionut Tabultoc !

    RăspundețiȘtergere
  38. Raspuns : Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  39. Pozele au fost realizate de catre Diana Paduraru si Ionut Tabultoc.

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu e vorba de premiu,important este sa particip.Daca e sa castig ,rezolvam noi cu taxele(de asta functioneaza ATLASIB-UL).Bafta.

    RăspundețiȘtergere
  41. Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  42. Intrebarea 1 (luni, 04.04.11): Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  43. Raspuns : Diana Paduraru si Ionut Tabultoc

    RăspundețiȘtergere
  44. DIANA PADURARU si IONUT TABULTOC

    RăspundețiȘtergere
  45. Pentru "Anonim" (Bobe): "Important este sa participi"... Imi palce cum gandesti! Gasim noi si solutia sa ajunga premiul, daca va fi cazul! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  46. Iata cine s-a mai inscris ieri, timitand si raspuns: alex_coly, Danimunte, Zinca Adrian-Alexandru, Rady, BOBE, alecsander, Joel, P. Kluivert, pescarus, laur, wally_3m. De asemenea, au mai trimis raspuns si trei dintre cei care se inscrisesera luni: gabymyro, bitza, cLeaRville xD

    Urmatorii s-au inscris, dar nu au trimis raspunsul la intrebarea 1, la rubrica de comentarii: deeea, SeRRgiu, bolo, Raresh0r, virban, pistiviorel.

    Nu am aflat inca cine este “Anonim 2”.

    Va reamintesc faptul ca la intrebarea 2 puteti raspunde pana maine, miercuri, ora 23:59.

    SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  47. Arbitrul jocului a fost Cristian Pavel Balaj, ajutat la cele 2 linii de catre arbitrii asistenti Cristian Nica si Eduard Dumitrescu.

    RăspundețiȘtergere
  48. Arbitrii jocului au fost : Cristian Balaj, Cristian Nica si Eduard Dumitrescu.

    RăspundețiȘtergere
  49. Intrebarea numaru 2:

    A: Balaj Pavel Cristian (Baia Mare - Maramureş)
    A1: Nica Cristian (Ploieşti - Prahova)
    A2: Dumitrescu Eduard (Piteşti - Argeş)

    RăspundețiȘtergere
  50. Pavel-Cojocaru Andrei6 aprilie 2011 la 13:14

    Raspuns intrebarea 2:
    A: Balaj Pavel Cristian
    A1: Nica Cristian
    A2: Dumitrescu Eduard

    RăspundețiȘtergere
  51. Arbitru central: Balaj Pavel Cristian (Baia Mare)
    Asistent 1: Nica Cristian (Ploiesti)
    Asistent 2: Dumitrescu Eduard (Piteşti - Argeş)

    RăspundețiȘtergere
  52. Raspuns intrebarea 2:
    A: Balaj Pavel Cristian
    A1: Nica Cristian
    A2: Dumitrescu Eduard

    Zinca Adrian-Alexandru

    RăspundețiȘtergere
  53. Cei 3 arbitri care au arbitrat Timisoara-Steaua sunt: Balaj Pavel Cristian ...Nica Cristian...Dumitrescu Eduard

    RăspundețiȘtergere
  54. A: Balaj Pavel Cristian (Baia Mare)
    A1: Nica Cristian (Ploieşti)
    A2: Dumitrescu Eduard (Piteşti)

    dete1923

    RăspundețiȘtergere
  55. A: Balaj Pavel Cristian
    A1: Nica Cristian
    A2: Dumitrescu Eduard

    RăspundețiȘtergere
  56. A : Cristian Balaj
    A1 : CRISTIAN NICA
    A2 : Eduard Dumitrescu

    RăspundețiȘtergere
  57. Raspuns intrebarea 2 :
    A: Balaj Pavel Cristian ( Baia Mare - Maramureş)
    A1: Nica Cristian (Ploieşti - Prahova)
    A2: Dumitrescu Eduard (Piteşti - Argeş)

    RăspundețiȘtergere
  58. Cine au fost arbitrii jocului FC Timisoara – Steaua Bucuresti, disputat sambata in etapa cu numarul 23 a Ligii 1? (centralul si cei 2 asistenti)

    Balaj Pavel Cristian, Nica Cristian, Dumitrescu Eduard

    RăspundețiȘtergere
  59. Partide dintre FC Timisoara si Steaua Bucuresti a fost condusa la centru de catre Cristian Balaj.
    La cele doua linii au fost Cristian Nica si Eduard Dumitrescu.

    RăspundețiȘtergere
  60. inrebareea 1 : pozele au fost facute de catre Ionut Tabultoc si arbitru asistent bacau Diana Paduraru

    Beldiman Razvan Vaslui 19 ani

    RăspundețiȘtergere
  61. intrebarea 2 : arbitrii meciului steaua - timisoare sunt Arbitru: Balaj Pavel Cristian - Baia Mare
    Asistent: Nica Cristian - Ploieşti
    Asistent: Dumitrescu Eduard - Piteşti
    Rezervă: Prodan Gheorghe Mihai - Cluj-Napoca

    RăspundețiȘtergere
  62. 2. Arbitrii jocului Timisoara-Steaua (etp 23).

    A: Balaj Pavel Cristian
    A1: Nica Cristian
    A2: Dumitrescu Eduard


    NickName:StefyStef

    RăspundețiȘtergere
  63. Arbitru : Balaj Cristian , Asistenti : Nica Cristian si Dumitrescu Eduard.

    RăspundețiȘtergere
  64. Arbitrii meciului FC Timisoara-Steaua Bucuresti au fost:
    A: Balaj Pavel Cristian
    A1: Nica Cristian
    A2: Dumitrescu Eduard

    RăspundețiȘtergere
  65. A: Balaj Pavel Cristian (foto; Baia Mare - Maramureş)
    A1: Nica Cristian (Ploieşti - Prahova)
    A2: Dumitrescu Eduard (Piteşti - Argeş)

    RăspundețiȘtergere
  66. Raspuns intrebarea nº 2:
    A: Balaj Pavel Cristian
    A1: Nica Cristian
    A2: Dumitrescu Eduard

    Bafta!Bobe(Boby)

    RăspundețiȘtergere
  67. Arbitri: Cristian Balaj - Cristian Nica, Eduard Dumitrescu - Mihai Prodan

    RăspundețiȘtergere
  68. ma bucura faptul ca se fac asemenea concursuri

    RăspundețiȘtergere
  69. Balaj Pavel Cristian, A1: Nica Cristian, A2: Dumitrescu Eduard

    RăspundețiȘtergere
  70. Raspuns intrebarea 2 :
    Cristi Balaj (Maramures) - Cristian Nica (Ploiesti) - Eduard Dumitrescu (Pitesti)

    RăspundețiȘtergere
  71. Cristian Balaj (Baia Mare) - Cristian Nica (Ploieşti), Eduard Dumitrescu (Piteşti)

    RăspundețiȘtergere
  72. 2) centru : Balaj Pavel Cristian
    asistenti : Nica Cristian si Dumitrescu Eduard

    RăspundețiȘtergere
  73. Pentru "mariusik": ... Iar eu ma bucur ca am reusit, cu ajutorul partenerilor nostri, sa va oferim astfel de surprize. Pentru ca ele vor continua... ;)

    RăspundețiȘtergere
  74. A: Balaj Pavel Cristian (Baia Mare - Maramureş)
    A1: Nica Cristian (Ploieşti - Prahova)
    A2: Dumitrescu Eduard (Piteşti - Argeş)

    RăspundețiȘtergere
  75. Balaj, Nica si Dumitrescu
    alecsander

    RăspundețiȘtergere
  76. A: Balaj Pavel Cristian
    A1: Nica Cristian
    A2: Dumitrescu Eduard

    RăspundețiȘtergere
  77. A: Balaj Pavel Cristian
    A1: Nica Cristian
    A2: Dumitrescu Eduard

    RăspundețiȘtergere
  78. Cristian Balaj, Cristian Nica si Eduard Dumitrescu

    RăspundețiȘtergere
  79. Arbitrii la FC.Timisoara-Steaua Bucuresti au fost: Arbitru: Balaj Pavel Cristian
    Asistent1: Nica Cristian
    Asistent2: Dumitrescu Eduard

    RăspundețiȘtergere
  80. raspuns intrebarea 2
    ionut 1979
    arbitru: Balaj Pavel Cristian (Baia Mare - Maramureş)
    A1: Nica Cristian (Ploieşti - Prahova)
    A2: Dumitrescu Eduard (Piteşti - Argeş)

    RăspundețiȘtergere
  81. A: Balaj Pavel Cristian
    A1: Nica Cristian
    A2: Dumitrescu Eduard

    RăspundețiȘtergere
  82. Intrebarea 2 (miercuri, 06.04.11):

    A: Balaj Pavel Cristian
    A1: Nica Cristian
    A2: Dumitrescu Eduard

    RăspundețiȘtergere
  83. A: Balaj Pavel Cristian
    A1: Nica Cristian
    A2: Dumitrescu Eduard
    laur

    RăspundețiȘtergere
  84. Meciul a fost arbitrat de catre
    Centralul : Balaj Cristian
    Asistentii : Nica Cristian , Eduard Dumitrescu

    RăspundețiȘtergere
  85. Arbitrii partidei FC Timisoara- Steaua Bucuresti au fost Balaj(la centru) , Nica si Dumitrescu (asistenti)

    Multumesc

    Iulia Burlan

    RăspundețiȘtergere
  86. nikename : pistiviorel
    arbitru: cristi balaj
    asistenti: cristian nica si eduard dumitrescu

    RăspundețiȘtergere
  87. Balaj, Nica si Dumitrescu
    A: Balaj Pavel Cristian (foto; Baia Mare - Maramureş)
    A1: Nica Cristian (Ploieşti - Prahova)
    A2: Dumitrescu Eduard (Piteşti - Argeş)
    R: Prodan Gheorghe Mihai (Cluj-Napoca - Cluj)
    Obs: Ionescu George (Bucureşti - Bucureşti)
    Obs: Turculeanu Ion (Craiova - Dolj)

    RăspundețiȘtergere
  88. Ieri au trimis raspuns la intrebarea 2 urmatorii participanti:

    Ciubix; Anonim 2; PalmTop; pescarus; ionut1979; BogdanB; wally_3m; laur; bogdan.bucur96; Iulia; pistiviorel; FlorinP.

    Apel catre "Anonim 2": Imi spui si mie cine esti? Astept un semn la scoaladearbitri@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  89. ZEUS ITALIA Galben/Negru 154 lei

    RăspundețiȘtergere
  90. Raspuns intrebarea 3:
    Costum de arbitru ZEUS (productie Italia)-Pret 154,00 RON

    Zinca Adrian-Alexandru

    RăspundețiȘtergere
  91. Pretul unui costum de arbitru ZEUS (productie Italia)este de 154 Ron

    RăspundețiȘtergere
  92. Intrebarea numaru 3:
    Pret 154,00 RON

    RăspundețiȘtergere
  93. raspuns intrebarea 3: 154 ron

    RăspundețiȘtergere
  94. Pretul pentru echipamentul Zeus Productie Italia este de 154,00 Ron!

    RăspundețiȘtergere
  95. Care este pretul unui costum de arbitru ZEUS (productie Italia), cel mai vandut echipament de arbitri din Romania?

    154,00 RON

    RăspundețiȘtergere
  96. Pretul echipamentului e de 154,00 RON.

    RăspundețiȘtergere
  97. Pretul echipamentului este 154,00 RON

    RăspundețiȘtergere
  98. Referitor la ultimul meu comentariu (8 aprilie 2011, ora 09:32): Numele celor care au trimis raspunsuri miercuri la intrebarea numarul doi le-am publicat ieri intr-un material de pe prima pagina. Acesta este linkul:
    http://scoaladearbitri.blogspot.com/2011/04/concursul-lunii-aprilie-ultima-zi-de.html

    Iata si numele lor: Aaden, Joel, referee92, Pavel-Cojocaru Andrei, florinel1991, Zinca Adrian-Alexandru, Lubene, dete1923, bitza, Dumy, P. Kluivert, Mihai, Nyko, Paul91, Blogul Tuturor, Rady, Danimunte, StefyStef, gabymyro, Ovidium, msb, Antal, BOBE, mariusik, Tz, Ds, alex_coly, dytzzzu, b3b31981, alecsander, cLeaRville xD.


    Tot miercuri s-a inscris si “Blogul Tuturor”, trimitand raspuns si pentru prima intrebare. Cum timpul pentru acest raspuns expirase, el nu va fi luat in calcul. In schimb, cel pentru intrebarea 2 se puncteaza

    RăspundețiȘtergere
  99. Pretul unui costum Zeus este de 164,00 RON

    RăspundețiȘtergere
  100. Raspuns intrebarea Nº 3 : 154,00 RON
    BOBE.

    RăspundețiȘtergere
  101. Pavel-Cojocaru Andrei8 aprilie 2011 la 16:02

    Pret promotie: 154,00 RON

    RăspundețiȘtergere
  102. Raspuns intrebare 3-> Pretul unui echipament ZEUS este de 154 RON

    RăspundețiȘtergere
  103. Raspuns intrebarea 3

    Pret promotie
    154,00 RON
    Echipament ZEUS ITALIA Galben/Negru
    Produs nou !

    Echipament complet de arbitru, culoare GALBEN /NEGRU ULTIMUL MODEL produs de firma ZEUS din Italia, cu buzunarele la piept in diagonala (ca la cele Diadora), tricou maneca lunga, sort si jambiere, de o calitate deosebita.

    Utilizat de arbitri din lotul judetean Valcea, Prahova si Satu-Mare.

    RăspundețiȘtergere
  104. Raspuns intreabrea 3 :

    Pret promotie echipament ZEUS : 154,00 RON , pret normal 164,00 RON

    RăspundețiȘtergere
  105. ionut1979
    raspuns intrebarea nr 3
    154 lei

    RăspundețiȘtergere
  106. Pretul echipamentului este de 154,00 RON

    RăspundețiȘtergere
  107. Intrebarea 3 (vineri, 08.04.11): 154,00 RON

    RăspundețiȘtergere
  108. Pret 154,00 RON

    dete1923

    RăspundețiȘtergere
  109. raspuns intrebarea 3: 154 ron
    nikename: pistiviorel

    RăspundețiȘtergere
  110. 3. Pretul unui costum de arbitru ZEUS (productie Italia), cel mai vandut echipament de arbitri din Romania este de:
    - 154,00 Ron


    NickName: StefyStef

    RăspundețiȘtergere
  111. Buna Ionut

    Pretul echipamentului este 164,00 ron

    multumesc

    Iulia Burlan

    RăspundețiȘtergere
  112. Au raspuns la intrebarea 3 urmatorii participanti:

    Aaden, Joel, referee92, Pavel-Cojocaru Andrei, florinel1991, Zinca Adrian-Alexandru, Lubene, dete1923, bitza, Dumy, Mihai, Nyko, Paul91, Rady, Danimunte, StefyStef, gabymyro, Ovidium, msb, Antal, BOBE, mariusik, Ds, alex_coly, b3b31981, alecsander, cLeaRville xD, Ciubix, Anonim 2, PalmTop, pescarus, ionut1979, BogdanB, wally_3m, bogdan.bucur96, pistiviorel

    Iulia si dytzzzu au trimis raspunsurile duminica, in conditiile in care termenul limita era sambata., ora 23:59. Astfel, raspunsurile lor pentru intrebarea 3 nu vor fi luate in calcul!

    RăspundețiȘtergere
  113. Care a fost primul joc intertari, la nivel de seniori, al lui Ovidiu Hategan?


    Cehia - Liechtenstein

    RăspundețiȘtergere
  114. Raspuns intrebarea nº4: Prima partida intertari la seniori oficiata de OVIDIU HATEGAN a fost Cehia - Liechtenstein 2-0(preliminariile euro 2012).

    RăspundețiȘtergere
  115. Raspuns Intrebare 4-> Ovidiu Hategan a condus partida dintre Cehia si Liechtenstein.

    RăspundețiȘtergere
  116. Primul joc intertari , la nivel de seniori arbitrat de Ovidiu Hategan este cel dintre
    Cehiei şi Liechtensteinului

    RăspundețiȘtergere
  117. Cehia - Liechtenstein 2-0

    RăspundețiȘtergere
  118. Ovidiu Hategan a arbitrat jocul Cehia - Liechtenstein.

    RăspundețiȘtergere
  119. Ovidiu Hategan a arbitrat jocul Cehia - Liechtenstein.

    RăspundețiȘtergere
  120. Pavel-Cojocaru Andrei11 aprilie 2011 la 19:53

    Cehia - Liechtenstein

    RăspundețiȘtergere
  121. raspuns la intrebarea 4:
    CEHIA-LIECHTENSTEIN

    RăspundețiȘtergere
  122. Raspuns intrebarea 4:

    Cehia - Liechtenstein


    Zinca Adrian-Alexandru

    RăspundețiȘtergere
  123. Ovidiu Haţegan a arbitrat prima oara la unmeci inter tari la meciul Cehia - Liechtenstein

    RăspundețiȘtergere
  124. Cehia - Liechtenstein,scor 2-0

    RăspundețiȘtergere
  125. Primul joc a lui Ovidiu Hategan a fost Cehia-Liechtenstein

    RăspundețiȘtergere
  126. Intrebarea 4 (luni, 11.04.11): Cehia - Liechtenstein (din data de 29.03.2011)

    RăspundețiȘtergere
  127. Raspuns intrebarea 4 : Cehia - Liechtenstein e partida condusa de Ovidiu Hategan

    RăspundețiȘtergere
  128. Buna Ionut,

    Raspunsul intrebarii nr 4 este Cehia - Lichenstein.

    RăspundețiȘtergere
  129. raspuns intrebarea 4: Cehia - Liechtenstein

    RăspundețiȘtergere
  130. Cehia - Liechtenstein

    RăspundețiȘtergere
  131. ionut 1979
    raspuns intrebarea 4:
    CEHIA-LIECHTENSTEIN

    RăspundețiȘtergere
  132. Primul joc international arbitrat de Ovidiu Hategan a fost Cehia - Liechtenstein .

    RăspundețiȘtergere
  133. Centralul arădean a fost delegat de UEFA la partida dintre naţionalele Cehiei şi Liechtensteinului


    dete1923

    RăspundețiȘtergere
  134. Raspuns intreberea 4 :

    Ovidiu Haţegan îşi face debutul în meciurile oficiale inter ţări la nivel de seniori


    Centralul arădean a fost delegat de UEFA la partida dintre naţionalele Cehiei şi Liechtensteinului.

    Haţegan va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Octavian Şovre şi Mikloş Nagy, arbitru de rezervă fiind sătmareanul Istvan Kovacs.

    Meciul se va disputa astăzi la ora 18:30 pe stadionul Strelecky Ostrov, din oraşul Ceske Budejovice.

    RăspundețiȘtergere
  135. Intrebarea numaru 4:

    Cehiei - Liechtensteinului

    RăspundețiȘtergere
  136. raspuns intrebarea 4:

    Cehia - Liechtenstein

    RăspundețiȘtergere
  137. Primul Meci intre tari al lui Ovidiu Hategan la seniori a fost Cehia - Lichenstein !

    RăspundețiȘtergere
  138. cehia vs liechtenstein
    alecsander

    RăspundețiȘtergere
  139. Au raspuns la intrebarea 4 urmatorii participanti:

    Aaden, Joel, referee92, Pavel-Cojocaru Andrei, florinel1991, Zinca Adrian-Alexandru, Lubene, dete1923, bitza, Dumy, Mihai, Nyko, Paul91, Rady, StefyStef, Ovidium, msb, Antal, BOBE, mariusik, Ds, alex_coly, b3b31981, alecsander, cLeaRville xD, Ciubix, Anonim 2, PalmTop, pescarus, ionut1979, BogdanB, wally_3m, bogdan.bucur96, Iulia

    Am mai primit raspuns de la cineva care a uitat sa se semneze. Asa ca, domnul “Anonim”, spune-mi te rog cine esti, pentru ca altfel raspunsul nu va fi luat in calcul!

    SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  140. Brigada romaneasca a fost alcatuita din Cristina Dorcioman la centru, Irina Mirt, Monica Rigo, cele 2 asistente si Cristina Bujor, al 4-lea oficial.

    RăspundețiȘtergere
  141. Brigada romaneasca a fost formata din : Cristina Dorcioman, Irina Mirt, Monica Rigo si Cristina Bujor.

    RăspundețiȘtergere
  142. Raspuns Intrebare 5 -> Brigada feminina care a condus o semifinala de Champions League a fost : Cristina Dorcioman (centru), Irina Mirt, Monica Rigo (asistenti) si Cristina Bujor (rezerva).

    RăspundețiȘtergere
  143. Sambata trecuta o brigada din Romania a arbitrat o semifinala de Champions League, varianta feminina! Cine au fost cele patru fete?

    Cristina Dorcioman, Irina Mirt, Monica Rigo, Cristina Bujor

    RăspundețiȘtergere
  144. Pavel-Cojocaru Andrei13 aprilie 2011 la 12:04

    Cristina Dorcioman
    Irina Mirt
    Monica Rigo
    Cristina Bujor

    RăspundețiȘtergere
  145. arbitru central: Cristina Dorcioman
    arbitru asistent 1: Irina Mirt
    arbitru asitent 2: Monica Rigo
    arbitru rezerva:Cristina Bujor

    RăspundețiȘtergere
  146. La centru s-a aflat Cristina Dorcioman (Campulung Muscel), iar la cele doua linii de margine Irina Mirt (Bucuresti) si Monica Rigo (Cluj). Rezerva a fost Cristina Bujor (Bucuresti).


    dete1923

    RăspundețiȘtergere
  147. Raspuns intrebarea 5 :

    FCR 2001 Duisburg si Turbine Potsdam -, a fost incredintat de catre UEFA unei brigazi din Romania. La centru s-a aflat Cristina Dorcioman (Campulung Muscel), iar la cele doua linii de margine Irina Mirt (Bucuresti) si Monica Rigo (Cluj). Rezerva a fost Cristina Bujor (Bucuresti).

    RăspundețiȘtergere
  148. Cristina Dorcioman, Irina Mirt, Monica Rigo si Cristina Bujor.

    RăspundețiȘtergere
  149. Cristina Dorcioman,Irina Mirt,Monica Rigo, Cristina Bujor

    RăspundețiȘtergere
  150. Intreabrea numaru 5:

    A:Cristina Dorcioman
    A1:Irina Mirt
    A2:Monica Rigo
    R:Cristina Bujor

    RăspundețiȘtergere
  151. ionut 1979
    raspuns intrebarea 5:
    cristina dorcioman,irina mirt,monica rigo si cristina bujor

    RăspundețiȘtergere
  152. Raspuns la intrebarea nº 5 :Cristina Dorcioman (Campulung Muscel), iar la cele doua linii de margine Irina Mirt (Bucuresti) si Monica Rigo (Cluj),rezerva a fost Cristina Bujor (Bucuresti).

    RăspundețiȘtergere
  153. Raspuns intrebarea 5 : Cristina Dorcioman (centru), Irina Mirt, Monica Rigo (linie) si Cristina Bujor (rezerva).

    RăspundețiȘtergere
  154. Cristina Dorcioman
    Irina Mirt
    Monica Rigo
    Cristina Bujor

    RăspundețiȘtergere
  155. A : Cristina Dorcioman,
    A1 : Irina Mirt,
    A2 : Monica Rigo.
    R : Cristina Bujor

    RăspundețiȘtergere
  156. La centru s-a aflat Cristina Dorcioman (Campulung Muscel), iar la cele doua linii de margine Irina Mirt (Bucuresti) si Monica Rigo (Cluj). Rezerva a fost Cristina Bujor (Bucuresti)

    RăspundețiȘtergere
  157. La centru s-a aflat Cristina Dorcioman (Campulung Muscel), iar la cele doua linii de margine Irina Mirt (Bucuresti) si Monica Rigo (Cluj). Rezerva a fost Cristina Bujor (Bucuresti).

    RăspundețiȘtergere
  158. LA CENTRU : Cristina Dorcioman
    LA TUSA : Irina Mirt si Monica Rigo
    REZERVA : Cristina Bujor

    RăspundețiȘtergere
  159. arbitru:Cristina Dorcioman
    arbitrii asistenti:Irina Mirt si Monica Rigo
    Arbitru e rezerva: Cristina Bujor

    RăspundețiȘtergere
  160. nikename: pistiviorel, eu sunt cel cu anonim pentru intrebarea 4. am uitat sa scriu nikename-ul. scuze!

    RăspundețiȘtergere
  161. nikename: pistiviorel
    raspuns intrebarea 5:
    La centru s-a aflat Cristina Dorcioman (Campulung Muscel), iar la cele doua linii de margine Irina Mirt (Bucuresti) si Monica Rigo (Cluj). Rezerva a fost Cristina Bujor (Bucuresti).

    RăspundețiȘtergere
  162. La centru s-a aflat Cristina Dorcioman (Campulung Muscel), iar la cele doua linii de margine Irina Mirt (Bucuresti) si Monica Rigo (Cluj). Rezerva a fost Cristina Bujor (Bucuresti).

    RăspundețiȘtergere
  163. Cristina Dorcioman
    Irina Mirt
    Monica Rigo
    Cristina Bujor

    RăspundețiȘtergere
  164. Cristina Dorcioman (Campulung Muscel), Irina Mirt (Bucuresti), Monica Rigo (Cluj) si Cristina Bujor (Bucuresti).

    RăspundețiȘtergere
  165. Nu inteleg de ce nu s-a primit raspunsul la intrebarea 4 si anume "Cehia-Liechtenstein"...

    Raspuns Intrebarea 5 : Cristina Bujor, Cristina Dorcioman , Irina Mirt, Monica Rigo

    RăspundețiȘtergere
  166. Pentru "Anonim" (13 aprilie, 21:44): Am notat!

    RăspundețiȘtergere
  167. Ieri (13.04.11) au raspuns la intrebarea numarul 5 urmatorii participanti:

    Aaden, Joel, referee92, Pavel-Cojocaru Andrei, florinel1991, Zinca Adrian-Alexandru, dete1923, Dumy, Mihai, Nyko, Paul91, Rady, Ovidium, msb, Antal, BOBE, mariusik, alex_coly, b3b31981,
    cLeaRville xD, PalmTop, pescarus, ionut1979, BogdanB, bogdan.bucur96, pistiviorel

    Va reamintesc faptul ca mai puteti raspunde la intrebarea respectiva pana in aceasta seara, ora 23:59.

    SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  168. Pentru "gabymyro": Nu stiu ce s-a intamplat, dar raspunsul tau pentru intrebarea numarul 4 nu a ajuns la mine! Probabil a aparut vreo eroare in momentul in care l-ai trimis!

    RăspundețiȘtergere
  169. Cristina Dorcioman
    Irina Mirt
    Monica Rigo
    Cristina Bujor

    RăspundețiȘtergere
  170. Arbitru: Cristina Dorcioman (Campulung Muscel), Arbitri asistenti:Irina Mirt (Bucuresti) si Monica Rigo (Cluj). Al patrulea oficial: Cristina Bujor (Bucuresti).

    RăspundețiȘtergere
  171. Cristina Dorcioman, Irina Mirt Monica Rigo Rezerva a fost Cristina Bujor .

    RăspundețiȘtergere
  172. mariana bujor, cristina dorcioman, irina mirt, monica rigo

    RăspundețiȘtergere
  173. Intrebarea 5 (miercuri, 13.04.11): Cristina Dorcioman (centru), Irina Mirt, Monica Rigo (asistenti) si Cristina Bujor (rezerva)

    RăspundețiȘtergere
  174. 5) Monica Rigo,
    Cristina Dorcioman, Irina Mirt si Cristina Bujor

    RăspundețiȘtergere