"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Women's Champions League, semifinale: Cristina Dorcioman arbitreaza duelul campioanelor, Duisburg-Potsdam

Astazi, cu incepere de la ora 16:25, brigada romaneasca alcatuita din Cristina Dorcioman (centru; foto), Irina Mirt, Monica Rigo (asistenti) si Cristina Bujor (rezerva) va conduce una dintre semifinalele Women Champions League. Este vorba despre cel mai important joc al acestei faze, FCR 2001 Duisburg - Turbine Potsdam (mansa tur).

Daca oaspetele sunt detinatoarele trofeului, gazdele au castigat editia precedenta, 2008-2009, a celei mai importante competitii europene din fotbalul feminin.

Asa cum v-am mai spus, intr-un alt material, jocul de astazi este o reeditare a uneia dintre semifinalele de anul trecut, atunci cand Turbine si-a facut drum spre finala eliminand Duisburgul, la loviturile de departajare.

Interesul starnit in jurul acestui meci este foarte mare, pana ieri dimineata vanzandu-se 2620 de bilete, in conditiile in care capacitatea “PCC-Stadion” este de 3000 locuri.

De asemenea, 68 de jurnalisti au fost acreditati - un numar record pentru un astfel de joc. In plus meciul va fi transmis in direct la radio si TV.

Prestatia brigazii romanesti va fi supervizata de catre fostul arbitru FIFA englez Wendy Toms, in timp ce partea organizatorica se va ocupa Sviatlana Hrynkevich, din Belarus.

Asadar sa le tinem pumnii stransi fetelor noastre in acest duel al campioanelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu