"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 5 aprilie 2011

CONCURSUL LUNII APRILIE: 35 de inscrisi dupa prima zi / Mai puteti trimite raspuns la intrebarea 1 pana la ora 23:59!

Iata ca noul concurs organizat de catre ScoalaDeArbitri in colaborare cu http://www.accesorii-arbitraj.ro/, primul magazin online de produse pentru arbitri din Romania, se bucura de un real scucces inca din prima zi.

Pana ieri, ora 23:59, deja se inscrisera 35 de concurenti. Iata care sunt cei ce au trimis si raspuns la prima intrebare: Iulia, Nyko, Pavel-Cojocaru Andrei, dete1923, Ciubix, florinel1991, Andrei, b3b31981, Lubene, ionut1979, BogdanB, Mihai,StefyStef, deea13, PalmTop, Ovidium, Antal, Dumy, mariusik, Aaden, referee92, Paul91, FlorinP., Alin, Anonim 2, dytzzzu, bogdan.bucur96, claugool, msb, Tz, Ds.

S-au inscris in concurs, trimitand mail, si urmatorii: gabymyro, bitza, cLeaRville xD si pistiviorel. Din pacate, nu am primit inca raspusul lor la prima intrebare. Ii rog sa-l trimita la rubrica de ”comentarii”.

Va reamintesc ca mai puteti raspunde la prima intrebare pana in aceasta seara la ora 23:59. Dupa ora respectiva voi posta intrebarea numarul 2.

Un caz special este cel ce are nickname-ul “Anonim 2”. A trimis raspunsul la comentarii, dar nu a trimis si mail la scoaladearbitri@gmail.com , pentru a se inscrie in concurs. Astept mailul!


SUCCES!

PS: Nickname-urile celor care s-au inscris astazi le voi publica maine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu