"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 8 aprilie 2011

VIDEO: Incredibil! Un jucator vorbeste la telefon pe terenul de joc! :) A fost corecta decizia arbitrului?

Vedeti mai jos filmuletul
Update: Am modificat textul de mai jos... nu foarte mult... doar pe ici, pe colo, prin punctele esentiale! :)  Asa este cand te iei dupa presa! :)

Super faza, astazi, pe tv.gsp.ro! Doar ca cei de acolo ne induc putin in eroare... Asa cum fac si cei de la Prosport... Un jucator vine la marginea terenului pentru a vorbi la telefon (iar ei spun ca-l paraseste!). La un moment data mingea ajunge in zona sa, iar un adversar incearca sa o prinda, numai ca omul nostru renunta la convorbire si il ataca. Bine ca nu si-a stricat telefonul, pentru ca-l avea in mana! J

Acum sunt curios cine l-o fi sunat de s-a razbunat pe bietul adversar! Sa fi fost sotia (cum sugereaza si cei de la gsp), care-l chema urgent acasa? J Pentru ca altfel nu-mi explic acea intrare, in urma careia a primit galben desi cred ca el isi dorea alta culoare! J

Lasand la o parte gluma si aspectul caraghios al situatiei as vrea sa va exprimati parerea asupra a ceea ce s-a intamplat si daca decizia arbitrului a fost cea corecta.

PS: Ii multumesc lui “ionita7304” pentru link!

6 comentarii:

  1. si cum a intrat pe teren? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. din cate vad... e pe terenul de joc si arbitru fluiera inainte de contact.... cartonas galben pentru comportare nesportiva.

    RăspundețiȘtergere
  3. C.G pentru ca paraseste terenul de joc fara permisiunea arbitrului, C.G. pentru intrarea asupra adversarului si implicit C.R. pentru cumul de cartonase galbene.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am revizuit textul, asa ca astept sa va... revizuiti comentariile! :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. a fost o decizie corecta a arbitrului, a dat galben pentru intrarea pe care a avuto jucatorul nu pentru ca a vorbit la telefon neaparat..asa zik io:-??

    RăspundețiȘtergere
  6. ce zici ionut? care e decizia corecta?

    RăspundețiȘtergere