"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

joi, 28 aprilie 2011

Barcelona a facut pasul spre finala Champions League, dupa un joc arbitrat de Wolfgang Stark / Vezi statistica partidei si cele doua goluri

Foto: MARCA / AFP
Aseara s-a mai consumat un episod din “El Clasico”. Dupa 1-1 in campionat si victoria madrilenilor din Cupa Spaniei (1-0), a venit randul “extraterestrilor” sa castige, chiar pe terenul rivalei, in prima mansa a semifinaleleor Champions League.

80.000 de spectatori, care au umplut “Santiago Bernabeu”, au trait o mare dezamagire, fiind nevoiti sa se incline in fata marelui Messi. Cele doua goluri marcate de argentinian vor fi cu siguranta suficiente pentru ca Barcelona sa se califice in ultimul act al competitiei. E greu de crezut ca aceasta va putea rata prezenta pe “Wembley”, in 28 mai, acolo unde va intalni, mai mult ca sigur, Manchester United, intr-o reeditare a finalei din 2009 (atunci a fost 2-0 pentru spanioli). Englezii sunt ca si calificati, dupa ce au reusit, pe terenul lui Schalke, un rezultat similar cu al Barcelonei, 2-0.

Partida de aseara a fost condusa de o brigada din Germania, cu Wolfgang Stark la centru. Intr-un meci foarte disputat acesta a aratat nu mai putin de 7 cartonase, 5 galbene si 2 rosii. Una din cele doua eliminari s-a produs la finalul primei reprise, cel expulzat fiind portarul de rezerva al oaspetilor - Jose Pinto -, dupa o imbranceala generala.

Si Mourinho a fost trimis in tribuna, in minutul 62, pentru proteste. Asta dupa ce, cu un minut mai devreme, de la madrilèni fusese eliminat Pepe.

Vezi mai jos cine au fost colegii lui Stark, statistica jocului, precum si cele doua goluri marcate de catre Lionel Messi.

Real MadridBarcelona 0-2 (0-0)
Stadion: “Santiago Bernabeu”, Madrid
Spectatori: 80.000; Marcator: Messi (76’, 87’)
Arbitru: Wolfgang Stark (GER) 
Arbitri asistenti: Jan-Hendrik Salver (GER), Mike Pickel (GER)
Arbitri aditionali: Babak Rafati (GER), Tobias Welz (GER) 
Al patrulea official: Thorsten Kinhöfer (GER) 


Real Madrid
STATISTICA
Barcelona
3
Cartonase galbene
2
1
Cartonase rosii
1
21
Faulturi comise
25
1
Lovituri de la colt
1
28%
Posesie
72%
3
Suturi pe poarta
5
0
Goluri marcate
2


VEZI AICI CELE DOUA GOLURI MARCATE DE MESSI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu