"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

duminică, 10 aprilie 2011

GALERIE FOTO: Botosaneanul Denis Cretu a debutat in Liga 3

Denis Cretu, arbitru in campionatul judetului Botosani (Liga 4), a debutat vineri la un joc de Liga 3. Centralul, a carui poveste ati aflat-o dintr-un interviu acordat blogului nostru (vezi aici), a fost inclus in programul de tinere talente pe care CCA l-a demarat in luna martie.

La primul sau meci la acest nivel tanarul cavaler al fluierului a fost nevoit sa arate 3 avertismente - 2 pentru gazde si unul pentru oaspeti.

Cu ajutorul lui Cosmin Iftime - caruia ii multumesc! -, ScoalaDeArbitri va ofera o serie de imagini de la debutul lui Denis.

Cetatea Târgu Neamţ - Municipal Petrotub Roman  2-1
Stadion: Cetate II (Târgu Neamţ - Neamţ) 
A: Cretu Denis Andrei (Botoşani - Botoşani)
A1: Ştefănescu Daniel Ionut (Iaşi - Iaşi) 
A2: Grigoraş Lucian (Fălticeni - Suceava) 
Obs: Groza Corneliu (Iaşi - Iaşi) 
Obs: Dan Dumitru (Focşani - Vrancea) 

De la stanga: Daniel Stefanescu, Denis Cretu si Lucian Grigoras

2 comentarii:

  1. daca avea si ghete de culoarea negara, cum ar trebui sa aiba un arbitru, era ok, macar din punct de vedere fizic. de arbitrat nu ma pronunt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate dpdv al aspectului! In alta ordine de idei, ai dreptate, dar baiatul acesta a fost la debut! Se va corecta pe parcurs, nimeni n-a fost incaltat cu ghete negre de cand si-a pus ecusonul in piept si iti spun asta pentru ca am vazut multi arbitri divizionari purtand ghete in culori combinate cu negru! Nu e o rautate, dar daca Teo Craciunescu avea aspiritul tau de observatie era bine, nu?

    RăspundețiȘtergere