"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 8 aprilie 2011

Argeseanul Robert Avram debuteaza astazi in Liga 3

Asa cum ScoalaDeArbitri va anunta zilele trecute, cinci cavaleri ai fluierului din esalonul 4 vor debuta astazi in Liga 3. Ei au fost inclusi in programul Comisiei Centrale de descoperire a tinerelor talente din arbitaj, care se desfasoara sub egida “Conventiei UEFA”.

Unul dintre acestia este Robert Avram, din Stefanesti - Arges, care ieri si-a aniversat ziua de nastere. Un cadou mai frumos ca delegarea la jocul de astazi nu cred ca se putea.

Nascut in Pitesti, in urma cu 23 de ani, a devenit arbitru in 2006. In 2007 a obtinut categoria a II-a, iar in 2009 categoria I.

De profesie este economist, absolvind Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative Brasov.

Ultimul joc arbitrat a fost sambata trecuta, pe 2 aprilie, in Liga a IV-a Arges: CS Rucar - CS Sporting Pitesti (scor: 3-2). Se pare ca aceasta partida l-a intrebuintat foarte serios daca ne gandim ca tanarul central a acordat nu mai putin de 12 cartonase -10 galbene si 2 rosii. Daca la avertismente scorul a fost net in favoarea oaspetilor, 8-2, la eliminari a fost egalitate.

Sa speram ca astazi va avea parte de un debut favorabil, care sa-l mentina in atentia CCA.

Meciul la care a fost delegat este CS Buftea - Partizanul Merei, din Seria 2 a Ligii 3. Colegii de brigada sunt Romica Birdes si Andrei Ciuciu, ambii din Pitesti, in timp ce observator de arbitri a fost desemnat Ion Stefan, din Teleorman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu