"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

marți, 5 aprilie 2011

Fotbal Feminin: Brigada romaneasca in semifinalele Champions League

De la stanga: Monica Rigo,
 Cristina Dorcioman, Irina Mirt si Cristina Bujor
Atat de hulit pe plan national arbitrajul romanesc mai are si motive de bucurie, fiind apreciat de catre UEFA. Dupa delegarile baietilor din primavara Europa League, forul de pe continent a facut o surpriza placuta si fetelor. Cristina Dorcioman (centru), Irina Mirt, Monica Rigo (linie) si Cristina Bujor (rezerva) au fost desemnate sa conduca cea mai importanta semifinala de Champions League, varianta feminina.

Astfel, sambata, 9 aprilie, fetele noastre se vor afla la Duisburg, unde vor oficia mansa tur dintre echipa locala cu acelasi nume si Turbine Potsdam.

Partida se anunta una foarte interesanta, fiind reeditarea semifinalei de anul trecut, castigata de catre oaspetele de sambata. De altfel, Potsdam a castigat si finala editie precedente a Champions League, iar acum incearca sa-si pastreze trofeul.

In acelasi timp cele doua echipe sunt rivale si in campionatul Germaniei, acolo unde Turbine tocmai a devenit campionana, in timp ce Duisburg a terminat pe trei. De asemenea, pe 30 aprilie, ele se vor intalni si in Bundesliga Cup.

In aceste conditii se asteapta ca partida de pe “PCC Stadion” sa se dispute cu casele inchise, capacitatea maxima a arenei fiind de 3000 de locuri.

Ora de start a jocului va fi 16:25, ora Romaniei (15:25 in Germania).

Cealalta semifinala se va disputa intre Lyon si Arsenal si va fi condusa de o brigada din Ungaria, cu Gyöngyi Krisztina Gaál la centru.

Fetele noastre vor decola spre Germania vineri, de pe Aeroportul International “Henri Coanda”, urmanad a reveni in tara in cursul zilei de duminica.

Le urez succes!

Un comentariu: