"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

sâmbătă, 2 aprilie 2011

VIDEO: St. Pauli-Schalke, intrerupt definitiv dupa ce arbitrul asistent a fost lovit in cap cu un pahar de bere!

Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images
Incident incredibil petrecut ieri in campionatul Germaniei. In minutul 88 al jocului dintre St Pauli si echipa lui Deac, Schalke 04, arbitrul asistent Thorsten Schiffner (foto - stanga) a fost lovit in cap cu un pahar de plastic plin cu bere, aruncat din tribuna! Dupa o discutie cu colegul sau, centralul Deniz Ayketin (foto - dreapta) a decis intreruperea definitiva a jocului.

Politia si-a facut si ea datoria arestandu-l imediat pe suspect!

Si cand ma gandesc ca pe la noi, prin judet, unii arbitri erau certati dupa ce intrerupeau jocul “doar” pentru un pumn - doi in gura… Ca sa nu mai vorbesc de judecatorii care-i transforma pe agresori in victime! Dar e ceva normal… traim in Romania!

Vezi mai jos momentul lovirii asistentului, petrecut la scorul de 2-0 pentru oaspeti.


4 comentarii:

  1. Buna Ionut!
    Cuma adica arbitrii sunt certati daca intrerup meciul dupa primirea unor lovituri in figura!!!???
    Te cred pe cuvant ca e adevarat dar nu ma pot abtine prin totusi a te intreba: vorbesti serios?
    Asa ceva e de domeniul incredibilului; prin alte parti pe unde sunt si eu, daca atingi arbitrul ca membru a unui club esti suspendat automat pe un an de zile minimum (depindzand de seriozitatea faptei suspendarea poate fi marita sau data pe viata) plus ca poti face si inchisoare si exemple sunt o gramada in Irlanda si UK.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "Anonim": Salutare! Tu esti... departe... in alta lume, unde lucruri de genul asta sunt de neconceput. La noi lovirea arbitrilor e ceva banal. Si pe aici sunt masuri "drastice"... care tin, ca orice minune, doar 3 zile! Am foarte multe exemple, dar nu vreau sa mai dezgrop mortii pentru ca n-are sens. Prietenii stiu de ce! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru primul anonim roaga-l pe ionut sa iti trimita un mail sa iti povesteasca "mangaierile lui Piciu,Gheonea sau "gala" lui marinica....ca numai semifinala n-a fost.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am uitat sa mentionez un detaliu important la mesajul de mai sus (primul anonim).
    Ca suspendarea unui jucator sau oficial sa se materializeze meciul trebuie abandonat in cazurile cand oficialul unui meci este asaltat.
    Aici procedurile standard, cand simti ca integritatea ta personala este in pericol (prin lovituri, imbranceli, etc) sau esti amenintat pe teren de jucatorii ori de oficialii echipelor, sunt sa abandonezi meciul si in caz ca lucrurile degenereaza sa te inchizi in vestiar si sa telefonezi la politie.

    RăspundețiȘtergere