"Cine are dreptate si rabdare pentru acela vine si timpul" - Goethe

vineri, 1 aprilie 2011

VIDEO: Estonia - Serbia 1-1 / Ce s-o fi intamplat in aceasta faza? A fost sau nu gol?

Marti, in preliminariile Campionatului European, Serbia a incheiat la egalitate partida din Estonia, scor: 1-1. O faza din acest joc, petrecuta la poarta gazdelor, a starnit foarte multe controverse. Ce parere aveti, a intrat sau nu mingea in poarta? Ce credeti ca s-a intamplat in aceasta faza?


2 comentarii:

  1. A fost ofsaid clar, dar arbitrul asistent a intarziat foarte mult sa semnalizeze, de aceea s a creat o confuzie. Pe videoclipul de aici nu se vede reluarea cu pozitia de ofsaid.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru "Mihai": Si eu cred ca este vorba despre ofsaid, pentru ca altfel nu vad ce explicatie ar fi pentru modul in care s-a reluat jocul. Pe acest video nu se vede cand a ridicat steagul arbitrul asistent. Totusi, a facut-o foarte tarziu. Daca va uitati la minutul 1:27, cand mingea intrase sau nu in poarta, puteti observa faptul ca steagul era inca jos! De aici si toata confuzia... Televiziunile au prezentat stirea ca pe o eroare de arbitraj in defavoarea Serbiei, considerand ca nu i s-a acordat un gol valabil!

    PS: Caraghios gestul arbitrului, care incearca sa explice ca a fost ofsaid, printr-o miscare a capului (a facut-o de 3 ori)! :)

    RăspundețiȘtergere